DAFI vakuumska posoda 1,3 l

Ocena: 3,8 4 ocen Znamka: DAFI Naša številka: 660225

DAFI vakuumska posoda 1,3 l

Vakuumska posoda, blagovne znamke Dafi, je izdelana iz visoko kakovostne trdne plastike. Opremljena je s pokrovom, ki zelo dobro tesni in preprečuje dostop zraka do vsebine. Ponuja 1,3 l prostornine. Celoten opis

11.1
3.8 4

11,10 € Vključno z DDV

Naša številka: 660225

Predstavitev

Opis artikla

Dafi vakuumska posoda 1,3 l bo zahvaljujoč svojim lastnostim in enostavni uporabi, postala nepogrešljiv kuhinjski dodatek. Primerna je za shranjevanje svežih živil ali že pripravljenih jedi in bo postala zvesti spremljevalec v službi, na poti, piknikih ali izletih.

V posodi bo shranjena hrana dalj časa ostala sveža, ohranila svojo naravno aromo, vitamine in minerale. Posoda tudi preprečuje razmnoževanje bakterij in na ta način shranjenim živilom podaljša rok uporabe, hkrati pa preprečuje širjenje neprijetnih vonjav po hladilniku ali zamrzovalniku.

Opremljena je s pokrovom, ki zelo dobro tesni in preprečuje dostop zraka do vsebine posode.

Izdelana je iz visoko kakovostne in trpežne trdne plastike, ki je enostavna za vzdrževanje. Zasnovana je v transparentni barvi, ki omogoča dober pregled nad vsebino.

Za vakuumiranje potrebujete tudi vakuumsko črpalko. Primerni črpalki sta sta DAFI vakuumska črpalka ali DAFI vakuumska črpalka, z dvema rezervnima ventiloma.

Tehnične podrobnosti:

  • Prostornina: 1,3 l

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Material plastika
Skupna prostornina 1.3 l
Število kosov v setu 1
Vakumska da
Barva modra