Devold hlače Expedition Man Long Johns, moške
69,49 € 62,54 €

Novo

Devold Expedition Long Johns so moške funkcionalne spodnje hlače in so primerne za vse vremenske razmere, posebej v mrzlih jesenskih in zimskih dneh. Hlače so narejene iz visoko kakovostne merino volne z Aquaduct in imajo odlično toplotno izolacijo, so zračne, absorbirajo in nevtralizirajo znoj.

Devold boksarice Duo Active, moške
38,29 € 34,47 €

Novo

Devold Duo Active Man Boxer so moške športne spodnje hlače in so primerne za vse športe v vseh vremenskih razmerah, posebej v mrzlih jesenskih in zimskih dneh. Hlače so narejene iz visoko kakovostne merino volne in imajo odlično toplotno izolacijo, so zračne, absorbirajo in nevtralizirajo znoj.

Devold Liadalsnipa Woman Long Johns (GO 305 110 A) ženske spodnje hlače
99,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženske spodnje hlače Devold Liadalsnipa Woman Long Johns (GO 305 110 A) iz 100 % merino volne za ekstremne pogoje. Dvoslojna konstrukcija, v kateri je primarna vloga notranje plasti hitro odstranjevanje prekomerne vlage iz telesa na drugo plast, kjer izhlapi.

Devold Duo Active Woman Shirt
67,07 € 60,17 €

Novo

Triko s dlouhým rukávem Devold Duo Active Woman Shirt je složeno z jemné merino vlny a funkčního vlákna Thermo Cool Eco2, což zaručuje tepelný komfort za každého počasí.

Devold ženske spodnjice Breeze Woman Hipster
40,66 €

Ženske spodnjice Devold Breeze Hipster so izdelane iz 100% lahkotne in mehke merino volne. Lahek in zračen material aktivno sodeluje pri uravnavanju temperature vašega telesa. Spodnjice so zato namenjene vsestranski uporabi.