Disney Belly plesna dvorana-36%
30,76 € 19,40 €

Zadnji kos!

Novi igrivi set iz serije Magical Movers z najljubšo princeso Belly. Sestavite lutko in glejte njene neverjetne poteze, ko pleše na plesišču v gradu. Lutka lahko pleše na balkonu ali zunaj na gradu.

LEGO Disney Princess Zlatolaska in njeno prevozno sredstvo 41157-36%
44,99 € 28,50 €

Odprodaja

Pridružite se princesi Zlatolaski in njeni najboljši prijateljici Cassandri s kompletom41157 Zlatolaska in njeno prevozno sredstvo, in pojdite na vožnjo po kraljestvu ter doživite nove dogodivščine. Uživajte v gradnji in urejanju tega princeskinega LEGO® Disney kompleta in pri tem doživite nepozabne dogodivščine.

Ravensburger sestavljanka Disney Zlatolaska, 100 delov
9,04 € 8,67 €

Zadnji kos!

Čudovita zgodba iz Disneya, ki jo lahko imate zahvaljujoč sestavljanki kar v svoji spalnici. Z njo boste krepili motorične sposobnosti in čute. K sestavljanju povabite tudi svoje prijatelje in uživajte skupaj v veliki meri zabave.

Disney Magical Movers set - Jasmina-35%
23,98 € 15,50 €

Zadnji kos!

Igrajte se z lutko in si oglejte njene čudovite poteze, ko je na preprogi. Lutko postavite na pritrjeno podlago in potegnite vrv. Nato opazujte njene čudovite poteze.

Educa sestavljanka pricenske, 2 x 16 kosov
11,99 € 11,44 €

Zadnji kos!

Sestavljanke princeske je pravi užitek sestavljati, saj so narejene iz ekološkega lesa, ki je kompakten in varen za otroke. Motiv na sestavljanki je živih barv in je premazan z lakom za daljšo življenjsko dobo. V kompletu sta dve sestavljanki po 16 kosov.

Jiri Models 3D Disney Princesa magnet
3 € 1,70 €

Reliefen magnet z Disneyjevimi princesami ima dimenzije 8 × 5 cm, na njem pa so Trnuljčica, Pepelka, Sneguljčica in Belle iz Lepotice in zveri.

Jiri Models magneti, Sneguljčica
7,50 € 4,23 €

Zadnji kos!

Jiri Models prikupni magneti z motivi priljubljene Disneyjeve risane junakinje Sneguljčice in njenih prijateljev.

LEGO Disney 43174 Mulan in njena pustolovska pripovedka
19,90 € 17,10 €

Zadnji kos!

Odprite knjigo in odkrijte celoten mikro svet poln pustolovščin! Bodite pozorni na bojni trening z Li-Shangom in mulani pomagajte braniti čast svojega očeta in družine. Nato se sprostite na vrtu, se sprehodite in si privoščite skodelico čaja pod slivo. Ali lahko Mulan skrivnost ohrani in izpolni svojo dolžnost? Boste Mulanu pomagali zaščititi družino in sebe?

LEGO Disney 43176 Ariel in njena pustolovska knjiga
19,90 € 17,10 €

Odprite knjigo in raziščite celoten mikro svet, tako pod vodo kot na kopnem! Potopite se pod površje in odkrijte neverjeten podvodni svet. Sedite na lupini princese Ariel in poslušajte glasbo Sebastiana in Flounderja. Nato plavajte na površju in hodite po kopnem. Počakaj, to je princ Erik. Ali lahko Ariel nanj pljuskne vodo in ga pozdravi, preden bo prepozno? Ali se bo njen glas za vedno izgubil pod morjem?

LEGO Disney Princess 41153 Arielin slavnostni kraljevski čoln
54,99 € 44,65 €

Zadnji kos!

Za Disneyjevo princeso Arielo in princa Erica pripravi posebno zabavo! Dvigni jadra na njunem kraljevskem čolnu in se pretvarjaj, da s Sebastjanom ustvarjaš glasbo. Zavrti morsko zvezdo, medtem ko onadva dolgo v noč plešeta na vrtljivem. Zabavaj se pri sestavljanju in plesišču. Privošči si torto s psom Maksom in poišči Arielin zaklad, skrit v ladijskem trupu, preden izstreliš pisan ognjemet s krme čolna prilagajanju kompleta na različne načine, da ustvariš neskončno veliko zgodb na morju.

LEGO Disney Princess 41158 Jasmina in njena kupola
11,99 € 9,11 €

Zadnji kos!

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki.

LEGO Disney Princess 43170 Vaianina oceanska avantura
10,60 € 9,23 €

Počakajte na pravi val z Vaiano in njenim Disneyjevim pujskom Puem, ki z njo potuje na jadrnici za Camakau. Zgrabite veslo in se odpravite na pot s Pujem. Nato veslajmo na otok. Pazi val! Počakaj, Pua! Pomagajte Vaiani na tej pogumni odpravi, izročite srce boginji Te Fiti in rešite ljudi. Nato se pripravite na novo vznemirljivo novo pustolovščino na odprtem morju.

LEGO Disney Princess Locika in njenim stolpom 41163
11,99 € 9,02 €

Zadnji kos!

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki. Komplet je enostaven za sestavljanje in je idealna izbira za vse navdušence princese Locike iz Disneyja.

MaDe otroški kostum, Sneguljčica, S-42%
16,40 € 9,40 €

Zadnji kos!

Dekliški kostum Sneguljčice je čudovita maska za pustni karneval. V paketu boste našli obleko z dekorativnim ovratnikom in pentljo za lase. Kostum je primeren za otroške zabave in praznovanja ali pustni ples.

LEGO Disney Princess Locika in njenim stolpom 41163 - Odprta embalaža-49%
11,99 € 6 €

Odprta embalaža

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki. Komplet je enostaven za sestavljanje in je idealna izbira za vse navdušence princese Locike iz Disneyja.

Disney Princess dekliška majica-35%
7,65 € 4,95 €

Odprodaja

Roza dekliška majica Princess znamke Disney bo razveselila vsako deklico in ljubiteljico zgodbe Lepotica in zver. Majica s kratkimi nabranimi rokavi navdušuje s svojo bleščečo sliko znane govoreče svetilke. Zaradi prijetnega bombažnega materiala je idealna za vsakodnevno nošenje.

LEGO Disney 43177 Bella in njena pustolovska knjiga
19,90 € 17,11 €

Odkleni vrata v neverjetni svet mikrovalov in raziskuj grad s princeso Bello! Preden se sprehodite po mostu v grad, raziščite okolico. Glej, plesišče. Če ste žejni, si privoščite skodelico čaja od ljubke gospe Potts. Toda pozor, Chip se hihita, ko je poln. Sledite Cogsworthu, ki vas bo vodil skozi ključavnico do skrivnostne sobe.

LEGO Disney Princess 43173 Spalna lepotica in kraljevski voziček
10,60 € 9,22 €

Pridružite v vozičku Disneyjevi speči lepotici in se podajte na zabavo. Vesela speča lepotica in njena sova v čudovitem dnevu, ki se konča z izjemno gozdno zabavo. Postavite mizo, pripravite okusno torto, prižgite svečo in si zaželite nekaj. Nato preštejte do tri, pihnite svečo in izrežite kos torte. Ko se boste najedli, pospravite mizo in se z zabavnim prevozom odpravite na nove dogodivščine s Sleeping Beauty in Owlom. Vesela speča lepotica in njena sova v čudovitem dnevu, ki se konča z izjemno gozdno zabavo. Postavite mizo, pripravite okusno torto, prižgite svečo in si zaželite nekaj. Nato preštejte do tri, pihnite svečo in izrežite kos torte. Ko ga boste imeli, pospravite mizo in se v zabavnem prevozu odpravite na nove dogodivščine s Spalno lepotico in sovo.

LEGO Disney Princess 43178 Pepelka in praznovanje na gradu
31,60 € 27,40 €

Pridružite se Disney Princess Cinderella in njenim psičkom na čudoviti zabavi v gradu. Osvežite se v kopalnici s svetlim zlatim wc-jem in nato Pepelki pomagajte pripraviti torto v kuhinji. Ko je zabave konec, se sprostite v Pepelini spalnici, Lucifer in Bruno pa se bosta spočila pod odejo kar na stolpu.

Jiri Models Sneguljčica 3D magnet-43%
3 € 1,70 €

Odprodaja

3D magnet z motivom Sneguljčice in njenih 7 palčkov z dimenzijami 8 × 5 cm je odličen za okraševanje hladilnika ali magnetne table.