Gardena travna obroba višine 20 cm, 9 m (540)-18%
24,39 € 19,99 €

Odlična cena

Travna obroba, blagovne znamke Gardena, zagotavlja čiste travne robove ter uspešno preprečuje razraščanje korenin. Obroba je visoka 20 cm in dolga 9 metrov.

Amarant Paprika Ferenc Tender, ekološko seme-45%
1,80 € 0,99 €

Odlična cena

Paprika Ferenc Tender (Capsicum anuum) je zgodnja sorta podolgovate paprike z debelim sladkim mesom. Velja za zelo donosno sorto, ki je primerna tako za zunanjo kot tudi notranjo pridelavo (v rastlinjakih).

Amarant Solata Gina, ekološko seme-22%
1,80 € 1,40 €

Zadnji kos!

Solata Gina (prej Lattughino) je sorta solate, ki se jo lahko reže kot berivko ali pa pusti, da naredi manjše glave.

Amarant Trajna čebula, ekološko seme-22%
1,80 € 1,40 €

Odprodaja

Trajna čebula (Allium fistulosum​) je podobna zimskemu luku, le da se razrašča bolj grmičasto. Uporablja se predvsem zeleni del rastline, ki se lahko stalno reže.

Bio Plantella Baker gnojilo, 35 g
4,99 €

Odlična cena

Bio Plantella Baker je visokokoncentriran bakrov (Cu) pripravek za zdrave rastline, ki ga uporabljamo za gnojenje v sadnem, okrasnem in zelenjavnem vrtu. Pakiranje: 35 g.

Bio Plantella organska zemlja v kocki, 25 l
6,12 € 5,99 €

Odlična cena

Organska zemlja v kocki Bio Plantella je univerzalna zemlja, bogata s hranilnimi snovmi. Primerna je za sajenje in vzgojo vseh vrst rastlin. Zahvaljujoč posebnemu pakiranju v kocki, omogoča sejanje tudi neposredno v vrečo.

Bio Plantella zemlja za borovnice, 60 l
9,99 €

Odlična cena

Bio Plantella zemlja za borovnice je odlična za ekološko vrtnarjenje. Borovnicam, brusnicam in drugim kisoljubnim rastlinam omogoča optimalno kisel pH in pogoje za zdravo rast ter razvoj sočnih plodov.

Bio Plantella zemlja za paradižnike, 50 l
11,57 €

Zemlja za paradižnike Bio Plantella je bogata z organskimi snovmi. Primerna je za uporabo v vrtnih gredicah, koritih ali visokih gredah. Uporabljate jo lahko tudi za sajenje ali presajanje drugih plodovk. Količina: 50 litrov.

HomeOgarden organska zastirka, 60 l-20%
9,99 € 7,99 €

Odlična cena

Organska zastirka je 100 % naravna in PH nevtralna, s tem pa primerna tudi za zelenjavne in okrasne gredice. Odlično zadržuje vlago in toploto in obenem zagotavlja dolgotrajno varnost in zaščito.

HomeOgarden organska zemlja 50L Plus, v sadilni vreči, 3 kg
9,49 € 7,99 €

Odlična cena

HomeOgarden organska zemlja 50L Plus v sadilni vreči s priloženim organskim gnojilom je na voljo v obliki 5-kratnega koncentriranega substrata, primernega za pripravo 50 litrov organske zemlje. Poskrbi za zračnost ter rahlost zemlje. Vsebuje vsa potrebna gnojila za neposredno sajenje rastlin. Količina 3 kg.

HomeOgarden organska zemlja, 70 l
8,99 € 7,99 €

Odlična cena

HomeOgarden organska zemlja za sajenje, presajanje in izboljševanje zemlje v obliki 5-kratnega koncentriranega substrata. Količina 70 l.

HomeOgarden organsko gnojilo Organic ECO, 10 kg
10,49 € 8,99 €

Odlična cena

100% organsko gnojilo z ekološkim certifikatom Organic ECO je primerno za temeljno gnojenje vseh vrst rastlin spomladi in jeseni, kakor tudi za dognojevanje skozi celotno rastno dobo. Gnojilo aktivno deluje v zemljišču celo rastno dobo, biološko aktivira tla, povečuje rodovitnost in nastajanje humusa. 10kg organskega gnojila je primerno za 100 m2.

HomeOgarden organsko gnojilo Organic ECO, 20 kg-20%
14,99 € 11,99 €

Odlična cena

100% organsko gnojilo z ekološkim certifikatom Organic ECO je primerno za temeljno gnojenje vseh vrst rastlin spomladi in jeseni, kakor tudi za dognojevanje skozi celotno rastno dobo. Gnojilo aktivno deluje v zemljišču celo rastno dobo, biološko aktivira tla, povečuje rodovitnost in nastajanje humusa. 10kg organskega gnojila je primerno za 100 m2.

HomeOgarden organsko gnojilo Organska ozelenitev trave, 3 kg-17%
8,49 € 6,99 €

Odlična cena

100% organsko gnojilo HomeOgarden Organska ozelenitev trave v obliki za trato, trajnostno organsko izboljšanje na novo zasajenih in obstoječih travnatih površin. Obogaten je z naravnimi izboljševalci mikorizo ter leonarditom. Količina 3 kg.

HomeOgarden organsko gnojilo Organske okrasnice in vrtnice, 1 kg
5,79 € 4,99 €

Odlična cena

100% organsko gnojilo HomeOgarden Organske okrasnice in vrtnice je obogateno z naravnimi algami, organskim magnezijem ter kalcijem. Primerno je za gnojenje vrtnic in drugih vrst okrasnih rastlin. Granulirano gnojilo se pohvali z izjemno hitrim topljenjem. Količina 1 kg.

HomeOgarden organsko gnojilo Organske žive meje in iglavci, 2,5 kg
9,97 € 8,52 €

100% organsko gnojilo HomeOgarden Organske žive meje in iglavci z naravnimi izboljševalci – algami, organskim magnezijem ter kalcijem. Njegova uporaba poskrbi za prehranjevanje rastlin, povečevanje njihove rasti in pospeševanje nastajanja humusa. Gnojilo je primerno za žive meje, grmovnice ter iglavce. Količina 2,5 kg.

HomeOgarden organsko gnojilo Organski cvet, 750 ml-16%
5,99 € 4,99 €

Odlična cena

Organsko gnojilo Organski cvet skrbi za hitro in naravno prehranjevanje rastlin in jih spodbuja k bujnemu cvetenju. Uporablja se za vse vrste cvetočih rastlin, tako balkonskih, okenskih, vrtnih kot tudi sobnih.

HomeOgarden organsko gnojilo Organski list, 750 ml
5,49 € 4,99 €

Odlična cena

Organsko gnojilo Organski list je 100 % naravno gnojilo z naravnimi proteini. Rastline prehranjuje in jim omogoča bujno rast ter formiranje zelenih delov in listne mase.

HomeOgarden organsko gnojilo Organski paradižnik in plodovke, 1 kg
5,79 € 4,99 €

Odlična cena

100% organsko gnojilo HomeOgarden Organski paradižnik in plodovke je obogateno z naravnimi algami, organskim magnezijem ter kalcijem. Se hitro topi in deluje, zato je primerno za dognojevanje skozi vse leto, razen ko je zemlja zmrznjena. Količina 1 kg.

HomeOgarden organsko gnojilo Organski vrt, 1 kg
4,95 €

100% organsko gnojilo HomeOgarden Organski vrt v obliki 5-kratnega naravnega koncentrata je primerno za vrt, sadovnjak in kompostiranje. Gnojilo je obogateno z naravnimi izboljševalci mikorizo ter leonarditom. Količina 1 kg.

HomeOgarden organsko gnojilo Organski vrt, 10 kg
15,49 € 14,99 €

Odlična cena

100% organsko gnojilo HomeOgarden Organski vrt v obliki 5-kratnega naravnega koncentrata je primerno za vrt, sadovnjak in kompostiranje. Gnojilo je obogateno z naravnimi izboljševalci mikorizo ter leonarditom. Količina 10 kg.

HomeOgarden organsko gnojilo Organski vrt, 4 kg
8,39 € 7,99 €

Odlična cena

100% organsko gnojilo HomeOgarden Organski vrt v obliki 5-kratnega naravnega koncentrata je primerno za vrt, sadovnjak in kompostiranje. Gnojilo je obogateno z naravnimi izboljševalci mikorizo ter leonarditom. Količina 4 kg.

HomeOgarden organsko gnojilo Organsko sadno drevje in trta, 2,5 kg
10,99 €

Odlična cena

HomeOgarden Organsko sadno drevje in trta je 100% granulirano organsko gnojilo z dodatkom naravnih izboljševalcev. Gnojilo biološko, naravno, trajnostno prehranjuje rastline, pripomore k povečanju zdravega domačega pridelka in poveča tvorbo humusa.