10 artiklov

Foreo hibridna silikonska električna zobna ščetka ISSA Hybrid, črna
149 €

141,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

ISSA Hybrid je silikonska sonična zobna ščetka s hibridno glavo, ki združuje vzdržljiva PBT polimerna vlakna in ultra nežna silikonska vlakna. Ta inovativni design je zasnovan za obsežnejše čiščenje zob, ki učinkovito odstrani obloge, hkrati pa nudi nežno masažo dlesni za perfektno rutino ščetkanja. Primerna za uporabnike, ki si želijo intenzivnejšega čiščenja ali imajo več zobnih oblog zaradi načina življenja in naravnih danosti.


Foreo hibridna silikonska električna zobna ščetka ISSA Play, temno roza-20%
49 €

39 €

Odlična cena

ISSA Play zobna ščetka je kot nalašč za odkrivanje prednosti sonične tehnologije ustne higiene in inovativnih funkcij ISSA naprav. Revolucionarni hibridni design ni le nežen do dlesni in učinkovit proti zobnemu plaku, temveč ponuja tudi do 800 čiščenj brez zamenjave baterij. Zobna ščetka je popolnoma vodotesna in prevlečena z gladkim protibakterijskim silikonom in zagotavlja največ, kar sonična tehnologija lahko ponudi.


Foreo silikonska električna zobna ščetka ISSA Mikro, oranžna
99 €

94,90 €

Novo

Električna silikonska zobna ščetka za otroke od 0 do 5 let. ISSA Mikro je edina električna zobna ščetka za najmlajše, ki združuje silikonska vlakna z nežnimi soničnimi pulzi, ki na varen, učinkovit in zabaven način uči vaše otroke pravilne rutine čiščenja zob.


Remington ogrevana krtača Keratin Protect Heated Barrel Brush CB8338 E51
52 €

Novo

Odličen pripomoček za vaše lase Keratin Protect Heated Barrel Brush vam pomaga ustvariti volumen in kodre, pri tem pa vaše lase ohranja zdrave in sijoče. Ogrevano krtačo odlikuje dodatek keratina in mandljevega olja, digitalni prikazovalnik temperature in 5 stopenj segrevanja.


Remington vrtljiv brivnik Flex360° XR1400 E51
73 €

Novo

Brivnik priznanega podjetja Remington je zaradi svoje oblike priročen za uporabo. Cenili boste odlično prileganje obraznim konturam in odlične rezulate.


Braun epilator Silk-epil 5-511, moder + električna zobna ščetka Oral B
109,99 €

50 €

Trenutno ni na zalogi

Braun Silk-epil 5–511 epilator z Wet & Dry tehnologijo omogoča izjemno nežno in natančno odstranjevanje dlačic in zagotavlja do 4 tedne gladke kože – kot bi bili v kozmetičnem salonu. Primeren je za začetne uporabnike. Za udobje med epilacijo skrbijo masažni valjčki, ki stimulirajo kožo za izjemno nežno epilacijo. Poleg prejmete električno zobno ščetko Oral-B Vitality.


Braun epilator Silk-epil 5-547 + metalbox Promo
99,99 €

78 €

Trenutno ni na zalogi

Braun Silk-epil 5–547 brezvrvični epilator z MicroGrip tehnologijo z 28 pincetami odstrani tudi najkrajše dlačice (0,5 mm). Opremljen je z brivno glavo in prirezovalnikom, ki ga spremenita v električni brivnik. Omogoča mokro ali suho epilacijo. Odlikuje ga sistem visokofrekvenčne masaže za pomiritev kože. Poleg prejmete priročno kovinsko škatlico za shranjevanje.