NESCAFÉ Dolce Gusto® kavne kapsule Caramel Macchiato, 3 pakiranja
15,49 € 14,69 € 0,31 €/kos

NESCAFÉ®Dolce Gusto® kavne kapsule Latte Macchiato Caramel, 3 pakiranja. Pražena mleta kava in polnomastno mleko v prahu s karamelno aromo in sladkorjem. Sprostite se ob kozarcu Latte Macchiato Caramel in odkrijte čar pražene mlete kave, zdrobljenega mleka in okusa karamele. Zahvaljujoč novi recepturi je mlečna pena bogatejša, kavna krema pa gostejša.

NESCAFÉ Dolce Gusto® kavne kapsule Cold Brew, 3 pakiranja
15,49 € 14,69 € 0,41 €/kos

NESCAFÉ®Dolce Gusto® kavne kapsule Cold Brew, 3 pakiranja. Skodelica osvežilne hladne kave, ki je še posebej idealna za vroče poletne dni. Zahvaljujoč hladni ekstrakciji kave ima mehkejši okus, poleg tega pa je ta dopolnjena s toni karamele in radiča. Pripravili boste ledeno kavo v skodelici v samo 60 sekundah. In ne nikakor pozabite med pripravo pripraviti hladnega toka vode ter se prepričati, da imate led v kozarcu.

NESCAFÉ kapsule Dolce Gusto Nesquik, trojno pakiranje
15,49 € 14,69 € 0,31 €/kos

Nescafe Dolce Gusto Nesquik kapsule so namenjene pripravi skodelice kakava. Vsebina zadošča za skodelico, ki ima prostornino 150 ml. Navdušeni boste vi in vaši otroci!

NESCAFÉ kavne kapsula Dolce Gusto Espresso, 3 pakiranja
15,49 € 14,69 € 0,31 €/kos

NESCAFÉ®Dolce Gusto® kavne kapsule Espresso, 3 pakiranja. Pražena mleta kava. Okus cveta pomarančevca in sladke rabarbare, ki se razvije ob nežnem praženju kavnih zrn, dobite v skodelici espressa. Izboljšana tehnologija zagotavlja gostejšo kremo na površini kave.

NESCAFÉ kavne kapsula Dolce Gusto Flat White, trojno pakiranje
15,49 € 14,69 € 0,31 €/kos

Uživajte v NESCAFÉ® Dolce Gusto® ** kavnih kapsulah Flat White, ki se zgledujejo po novozelandski in avstralski klasiki. Močen espresso s pravilnim odmerkom mleka za odličen okus in z bogato aromo. V paketu prejmete 3 škatle po 16 kapsul, s katerimi si lahko pripravite skupaj **48 skodelic znamenite kave z odlično peno.

NESCAFÉ Dolce Gusto kavne kapsule Essenza di Moka, 3 paketi-19%
17,30 € 13,99 €

Uživajte v NESCAFÉ® Dolce Gusto® kavnih kapsulah Essenza di Moka, ki jih navdihuje italijanska jutranja kava z bogato aromo in debelo zlato kremo. To je vrhunska mešanica kave arabike iz Južne Amerike in robusta iz jugovzhodne Azije. V paketu prejmete 3 škatle po 16 kapsul, s katerimi si lahko pripravite skupaj 48 skodelic znamenite kave z odlično peno.

Starbucks Blonde Espresso Roast by Nescafe, kapsule za kavo, 66 g, 3/1
14,90 € 12,99 €

Drzni, a nežen espresso, kot ga ustvarijo le kavne kapsule Nescafe Starbucks Blonde Espresso Roast. Zrna iz Latinske Amerike so skrbno pražena, tako da iz njih izvabijo sladke in izrazite tone ter zlato barvo. Pakiranje vsebuje tri škatle, v vsaki je 12 kapsul.

Starbucks Dark Espresso Roast by Nescafe, kapsule za kavo, 66 g, 3/1
14,90 € 12,99 €

Kavne kapsule, ki vsebujejo kavo z bogatimi karamelnimi toni, vse to je Nescafe Starbucks Dark Espreso Roast. Zrna so intenzivno pražena, kar jim daje temno rjavo barvo in značilen okus. Karamelna sladka kava, odlična za pripravo kave z mlekom. Pakiranje vsebuje tri škatle, v vsaki je 12 kapsul.

Starbucks Vannila Macchiato kavne kapsule, 132 g, 3/1
14,90 € 12,99 € 1,08 €/kos

KIavne kapsule z bogatim in kremnim okusom madagaskarske vanilije v kombinaciji z Blonde Espresso praženo kavo. Pakiranje vsebuje tri škatle, v vsaki je 12 kapsul.