Equa Elephant steklenička, brez BPA-40%
10 € 5,90 €

Odlična cena

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 600-ml plastično stekleničko Equa z motivi prikupnih slonov poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Sensor nogavice Coolmax Summer, unisex-24%
8,95 € 6,80 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira maksimalnoUnisex športne nogavice **Sensor Coolmax Summer. Na območju pete in stopal so nogavice so okrepljene.

Equa Pink Monsters steklenička, brez BPA
10 € 7,62 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 600-ml plastično stekleničko Equa z motivom razigranih pošasti poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Birds steklenička, brez BPA
10 € 7,62 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 600-ml plastično stekleničko Equa z motivi peresa in ptic poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Mint Blossom steklenička, brez BPA
10 € 7,62 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 600-ml plastično stekleničko Equa z motivom cvetočega drevesa modre barve poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Plain Sunrise steklenička, brez BPA
10 € 7,62 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 600-ml plastično stekleničko Equa oranžne barve poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Rhino steklenička, brez BPA
10 € 7,62 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 600-ml plastično stekleničko Equa z motivi prikupnih nosorogov poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Equarium steklenička, brez BPA
10 € 7,62 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 600-ml plastično stekleničko Equa z motivom razigranih ribic v akvariju poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Flamingo steklenička, brez BPA, 600 ml
10 € 7,62 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 600-ml plastično stekleničko Equa z motivi prikupnih flamingov poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Dandelion steklenička, brez BPA
10 € 7,62 €

Zadnji kos!

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 600-ml plastično stekleničko Equa z motivom regratovih lučk poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Plain Ocean steklenička, brez BPA
10 € 7,62 €

Zadnji kos!

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 600-ml plastično stekleničko Equa turkizno modre barve poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Safari steklenička, brez BPA
10 € 7,62 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 600-ml plastično stekleničko Equa z motivi živali na safariju poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Adidas Light Low 3PP uniseks nogavice-17%
9,60 € 7,90 €

Odlična cena

Nizke nogavice, od znamke Adidas, so izdelane iz prijetnega materiala. Lahke, tanke in udobne nogavice so idealne za vsakodnevno nošenje. Ojačan lok se dobro drži na nogi in nogavice so idealna izbira za vse teniske.

Adidas Light Nosh 3PP uniseks nogavice-20%
9,90 € 7,90 €

Zadnji kos!

Nizke nogavice, od znamke Adidas, so narejene iz prijetnega materiala z visokim deležem bombaža. Nogavice so idealne za vse teniske, kjer sploh ne bodo vidne. Gladki šiv na prstih in ojačan lok zagotavljata maksimalno udobje. Nogavice so primerne za vsakodnevno uporabo.

Adidas Light ANK 3PP uniseks nogavice-20%
9,90 € 7,90 €

Odlična cena

Nogavice do gležnjev, od znamke Adidas, so izdelane iz prijetnega materiala. Lahke, tanke in udobne nogavice so idealne za vsakodnevno nošenje. Ojačan lok se dobro drži na nogi in nogavice so idealna izbira za vse teniske.

Equa Flow Beat steklenička, brez BPA-36%
12,50 € 7,90 €

Odlična cena

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 800-ml plastično stekleničko Equa z inovativnim motivom v pastelnih barvah in praktičnim držalom na pokrovčku poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Flow Wave steklenička, brez BPA-36%
12,50 € 7,90 €

Odlična cena

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 800-ml plastično stekleničko Equa z inovativnim motivom v pastelnih barvah (svetlo modri in beli) ter praktičnim držalom na pokrovčku poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Water & Salt AG Magnezijevi kosmiči 500g
9,90 € 9 €

Zechstein Magnezijevi kosmiči oz. kristali so čisti Magnezijev klorid heksahidrat za zunanjo uporabo in se uporabljajo za Magnezijevo kopel. Kosmiči se pridobivajo s procesom segrevanja in izparevanja naravnega Magnezijevega olja brez dodanih aditivov.

Equa Flow Freeze steklenička, brez BPA
12,50 € 9,49 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 800-ml plastično stekleničko Equa z inovativnim motivom v pastelnih barvah (sivi in beli) ter praktičnim držalom na pokrovčku poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Flow Bounce steklenička, brez BPA
12,50 € 9,49 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 800-ml plastično stekleničko Equa z inovativnim motivom v pastelnih barvah (svetlo vijolični in beli) ter praktičnim držalom na pokrovčku poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Adidas Light Crew 3PP uniseks nogavice-21%
12,60 € 9,90 €

Odlična cena

Nogavice, od znamke Adidas, so narejene iz prijetnega materiala z visokim deležem bombaža. Oblazinjenje po celotni dolžini stopala zagotavlja zadostno udobje med nošenjem. Nogavice niso idealne samo za šport, ampak tudi za priložnostno uporabo.

Nalgene Wide Mouth steklenička, 1 l
13,99 € 12,23 €

Wide Mouth steklenička blagovne znamke Nalgene je narejena iz kakovostnega materiala. Ponaša se s prostornino 1 l.

Equa Flow Beat steklenička, 2-v-1, brez BPA
16,50 € 12,71 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 800-ml plastično stekleničko Equa 2-v-1 z inovativnim motivom v pastelnih barvah (oranžna in roza) poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Flow Bounce steklenička, 2-v-1, brez BPA
16,50 € 12,71 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 800-ml plastično stekleničko Equa 2-v-1 z inovativnim motivom v pastelnih barvah (svetlo vijolična in bela) poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Flow Wave steklenička, 2-v-1, brez BPA
16,50 € 12,71 €

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 800-ml plastično stekleničko Equa 2-v-1 z inovativnim motivom v pastelnih barvah (svetlo modra in bela) poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Equa Infinity steklenička, steklena-35%
20 € 12,90 €

Odlična cena

Z visokokakovostno, simpatično in priročno 550-ml stekleno stekleničko Equa z motivom v zlati in beli barvi poskrbite za svoje zdravje in zadostno hidracijo, hkrati pa zmanjšajte uporabo plastike.

Water & Salt AG Magnezijevo olje 100ml
14,30 € 13 €

Novo

Zechstein magnezijevo olje classic je naravni produkt, brez aditivov. Izvira iz globin starodavnega Zechstein morja na Nizozemskem, kjer se nahaja eden izmed najčistejših virov magnezija na svetu.

Hannah Relay ženske 3/4 pajkice
39,95 € 13,54 €

Ženske 3/4 hlače Hannah Relay so primerne za ljubiteljice teka ali in-line drsanja in drugih športnih disciplin. Ženske tričetrtinske športne pajkice so izdelane iz funkcionalnega sintetičnega materiala s primesmi elastičnih vlaken, s katerimi zagotavlja lahkotnost, zračnost in maksimalno svobodo gibanja.