Panasonic klimatska naprava CS/CU-FZ50UKE z montažo
1.415 €

1.168,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Panasonic stenska klimatska naprava CS/CU-FZ50UKE spada v energijski razred A++ (hlajenje) in A (ogrevanje). Uporablja nov inverterski kompresor R32, ki zagotavlja še tišje in učinkovitejše delovanje ter izredne prihranke skozi celo leto ter se ponaša z velikim naborom funkcij. Omogoča izredno tiho delovanje in ima filter PM2,5 za čist zrak. Vključena je montaža.


Panasonic klimatska naprava CS/CU-FZ60UKE z montažo
1.630 €

1.331 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Panasonic stenska klimatska naprava CS/CU-FZ60UKE spada v energijski razred A++ (hlajenje) in A (ogrevanje). Hladi z močjo 6,25 kW ter ogreva z močjo 6,8 kW. Uporablja nov inverterski kompresor R32, ki zagotavlja še tišje in učinkovitejše delovanje ter izredne prihranke skozi celo leto ter se ponaša z velikim naborom funkcij. Omogoča izredno tiho delovanje in ima filter PM2,5 za čist zrak. Vključena je montaža.


Panasonic klimatska naprava CS/CU-KE35TKE z montažo
939 €

770,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Panasonic stenska klimatska naprava CS/CU-KE35TKE hladi z močjo 3,4 kW ter ogreva z močjo 3,84 kW. Uporablja nov inverterski kompresor, ki zagotavlja še tišje in učinkovitejše delovanje ter izredne prihranke skozi celo leto ter se ponaša z velikim naborom funkcij. Med drugim je na voljo funkcija odstranjevanja neprijetnih vonjav, blagega razvlaževanja, vgrajena pa je tudi ura s časovnikom vklopa/izklopa. Nakup klime vključuje tudi montažo za fizične osebe.


Panasonic klimatska naprava CS/CU-TZ15SKE, z montažo
1.468 €

1.096,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stenska klimatska naprava Panasonic CS/CU-TZ15SKE spada v energijski razred A+ in hladi z močjo 4,20 kW ter ogreva z močjo 5,00 kW. Serija klimatskih naprav TZ uporablja nov inverterski kompresor R32, ki zagotavlja še tišje in učinkovitejše delovanje ter izredne prihranke skozi celo leto. Nakup klime vključuje tudi montažo za fizične osebe.


Panasonic klimatska naprava CS/CU-TZ42TKE z montažo
1.346 €

1.046,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stenska klimatska naprava Panasonic CS/CU-TZ42TKE hladi z močjo 4,20 kW in ogreva z močjo 5,00 kW. Serija klimatskih naprav TZ uporablja nov inverterski kompresor R2, ki zagotavlja še tišje in učinkovitejše delovanje ter izredne prihranke skozi celo leto. Poleg tega imajo vgrajen inovativen hladilni plin R32, ki je še bolj varčen in okolju prijazen. Med drugim so na voljo funkcije hlajenja z blagim sušenjem, izredno tihega delovanja (20 dB), razvlaževanja, delovanja z visoko močjo, samodejnega ponovnega zagona in 24-urnega dvojnega časovnika za vklop in izklop. Naprava podpira tudi upravljanje prek pametnega telefona. Nakup klime vključuje tudi montažo za fizične osebe.


Panasonic klimatska naprava CS/CU-TZ50TKE z montažo
1.630 €

1.270,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stenska klimatska naprava Panasonic CS/CU-TZ50TKE hladi z močjo 5 kW in ogreva z močjo 5,8 kW. Serija klimatskih naprav TZ uporablja nov inverterski kompresor R2, ki zagotavlja še tišje in učinkovitejše delovanje ter izredne prihranke skozi celo leto. Poleg tega imajo vgrajen inovativen hladilni plin R32, ki je še bolj varčen in okolju prijazen. Med drugim so na voljo funkcije hlajenja z blagim sušenjem, izredno tihega delovanja (20 dB), razvlaževanja, delovanja z visoko močjo, samodejnega ponovnega zagona in 24-urnega dvojnega časovnika za vklop in izklop. Naprava podpira tudi upravljanje prek pametnega telefona. Nakup klime vključuje tudi montažo za fizične osebe.


Panasonic klimatska naprava CS/CU-TZ9SKE, z montažo
1.063 €

843,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stenska klimatska naprava Panasonic CS/CU-TZ9SKE spada v energijski razred A++ in hladi z močjo 2,50 kW ter ogreva z močjo 3,30 kW. Serija klimatskih naprav TZ uporablja nov inverterski kompresor R32, ki zagotavlja še tišje in učinkovitejše delovanje ter izredne prihranke skozi celo leto. Nakup klime vključuje tudi montažo za fizične osebe.


Panasonic klimatska naprava CS/CU-Z25VKE + montaža
1.199,90 €

951,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stenska klimatska naprava Panasonic Etherea CS/CU-Z25VKE spada v energijski razred A+++ in hladi z močjo 2,50 kW ter ogreva z močjo 3,40 kW. Serija Etherea uporablja nov inverterski kompresor R32, ki zagotavlja še tišje in učinkovitejše delovanje ter izredne prihranke skozi celo leto ter se ponaša z velikim naborom funkcij. Med drugim je na voljo funkcija hlajenja z blagim sušenjem, izredno tihega delovanja (19 dB), razvlaževanja, delovanja z visoko močjo, samodejnega ponovnega zagona in 24-urnega dvojnega časovnika za vklop in izklop. Nakup klime vključuje tudi montažo za fizične osebe.


Panasonic klimatska naprava CS/CU-Z35VKE z montažo
1.369 €

1.108,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Panasonic klimatska naprava CS/CU-Z35VKE poskrbi za učinkovito hlajenje in ogrevanje. Za svoje delovanje uporablja plin R32. Ima vgrajen WLAN. Vključena je montaža.


Panasonic klimatska naprava CS/CU-Z42VKE + ,montaža
1.649 €

1.240,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stenska klimatska naprava Panasonic CS/CU-Z42VKE vas bo prepričala z visokim izkoristkom z nizko porabo. Zmogljivost hlajenja znaša 5,3 kW, gretja pa 4,2 kW. Za svoje delovanje uporablja plin R32. Ima vgrajen WLAN. Nakup klime vključuje tudi montažo za fizične osebe.


Panasonic stenska klimatska naprava CS/CU-E12QKEW, z montažo
1.300 €

994,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stenska klimatska naprava Panasonic CS/CU-E12QKEW z zmogljivostjo 3,5 kW pri hlajenju in 4 kW pri ogrevanju. Opremljena je s sistemom za čiščenje zraka Nanoe-G, ki s pomočjo nanotehnologije poskrbi za izredno čist in zdrav zrak v domu, ter pametnimi tipali Econavi, ki zaznavajo sončno svetlobo in gibanje ljudi v prostoru, na podlagi česar prilagodijo svoje delovanje in pomagajo varčevati z energijo. Na voljo so 24-urni dvojni časovnik za vklop in izklop, način velike moči in hlajenje z blagim sušenjem. Nakup klime vključuje tudi montažo za fizične osebe.


Panasonic stenska klimatska naprava CS/CU-PE12RKE, z montažo
954 €

807 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stenska klimatska naprava Panasonic CS/CU-PE12RKE z zmogljivostjo 2,4 kW pri hlajenju in 3,5 kW pri ogrevanju. Antibakterijski filter poskrbi za čist in zdrav zrak v prostoru. Z načinom velike moči lahko hitro dosežete želeno temperaturo v prostoru. Priložen je tudi daljinski upravljalnik, s katerim lahko napravo časovno sprogramirate. Nakup klime vključuje tudi montažo za fizične osebe.


Panasonic klimatska naprava CS/CU-FZ25UKE z montažo
899 €

758,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Panasonic stenska klimatska naprava CS/CU-FZ25UKE spada v energijski razred A++ (hlajenje) in A+ (ogrevanje). Hladi z močjo 2,5 kW ter ogreva z močjo 3,15 kW. Uporablja inverterski kompresor R32, ki zagotavlja še tišje in učinkovitejše delovanje ter izredne prihranke skozi celo leto ter se ponaša z velikim naborom funkcij. Omogoča izredno tiho delovanje in ima filter PM2,5 za čist zrak. Vključena je montaža.


Panasonic klimatska naprava CS/CU-FZ35UKE z montažo
939 €

770,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Panasonic stenska klimatska naprava CS/CU-FZ35UKE spada v energijski razred A++ (hlajenje) in A+ (ogrevanje). Hladi z močjo 3,4 kW ter ogreva z močjo 3,84 kW. Uporablja nov inverterski kompresor R32, ki zagotavlja še tišje in učinkovitejše delovanje ter izredne prihranke skozi celo leto ter se ponaša z velikim naborom funkcij. Omogoča izredno tiho delovanje in ima filter PM2,5 za čist zrak. Nakup klime vključuje tudi montažo za fizične osebe.