LEGO Ninjago 71705 Nagrada usoda-17%
139,99 € 115,18 €

Jadrajte z junaškimi nindžami na krovu nagrad usode in se srečujte z nevarnimi sovražniki. Ta dih jemajoča ladja služi kot oporišče za nindže in hkrati vojaška ladja, ki vlada vsem morjem. Združite moči z Zaneom, Jayom, Colom in Wujem, oboroženi z zlatim orožjem in se pripravite na boj na ladji.

LEGO Ninjago 71712 Cesarjev tempelj
87,90 €

Odlična cena

Pridružite se moči z digitalno različico Jaya, Lloyda in Cola, da boste končno tekmovali z Unagamijem v njegovem nevarnem templju v zadnjem boju na svetu Prime Empire. Bodite previdni, ko se povzpnete na izdajaški stolp in se izogibajte eksplozivom. Pazite, da vas ne opazi Sushimija. Ko ste zgoraj, uporabite vse tri posebne meče key-tana, da odklenete zadnja vrata do Unagamijeve tajne komore. Če želite Nindži dokončati svoje poslanstvo, ga morajte premagati.

LEGO Ninjago 71720 Fire Stone Mech, Ognjeni in kamniti robot
74,99 €

Združite moči s Kai, Coleom, Nyou in njihovim ognjenim in kamnitim robotom, ki se borijo proti temnim in zlim silam v črevesju gore Shintaro. Robot ognja in kamna je močan stroj, ki ga upravljajo Nindže, ki se s pomočjo svojih dveh velikanskih mečev skušajo boriti v ujetništvu v temnem podzemnem svetu. Skočite v pilotsko kabino in streljajte iz strelcev!

LEGO Ninjago 71721 Skull Sorcerer's Dragon
89,99 €

Pridružite se Kai, Jay in Nye, ko boste v jamah Šintaro poskušali premagati grozljivi zmaj Čarovnik lobanje. Pazite na strupene kroglice, polne kosti in pajkov! In ni prijetno, ko te ustreli iz svojih strelcev! Ekipa Nindž mora premagati močno bitje, da se izvleče iz krempljev zlobnega čarovnika.

LEGO Ninjago 71722 Sorcerer’s Dungeon ječa-18%
109,99 € 89,90 €

Zadnji kos!

Združite moči s Colom, Zaneom in Lloydom in tekmujte s čarovnikom lobanje v njegovih nevarnih ječah. Pazite na pasti in bojevniki vojske teme: Murta, Ginkl in prebujeni bojevnik. Če vam bo uspelo premagati vse pasti, boste dobili Rezilo sence izvlečenja in iz ujetništva boste dobili tudi Ninjo. Usoda nindž je v vaših rokah!

LEGO Ninjago 71739 Nadzvočni napadalec-27%
99,99 € 72,34 €

Novo

S to sodobno različico nadzvočnega napadalca lahko otroci igrajo zgodbe iz 1. serije LEGO® NINJAGO® TV serije. Model 4 v 1 je mogoče razstaviti na motocikel, reaktivni curek z vzmetnimi lansirnimi napravami in 2 terenski vozili.

LEGO Ninjago 71741 NINJAGO City mestni vrtovi
299,99 € 263,08 €

Zadnji kos!

Z razstavnim kompletom Mestni vrtovi v NINJAGO® City se spomnite dragocenih spominov in najljubših nindža junakov. Prefinjen petnadstropni model bo presenetil vse ljubitelje sveta NINJAGO. Komplet vsebuje 18 mini figuric, skupaj z vsemi nindžami in nekaterimi njihovimi zavezniki. Velik model bo videti odlično tudi na razstavah.

LEGO Ninjago 71748 Spopad katamaranov na morju
74,99 € 66,90 €

Odlična cena

Z zastavljenim dvobojem katamaranov na morju majhnih ljubiteljev ninje čaka veliko razburljivih morskih dogodivščin. Enega od dveh katamaranov lahko razdelimo na 3 ločene ladje, od katerih ima ena na krovu zapor. Otroci imajo vse, kar potrebujejo, da uživajo v urah domiselne igre.

LEGO Ninjago 71754 Vodni zmaj-16%
74,99 € 62,48 €

Novo

S tem izjemno izpopolnjenim kompletom Water Dragon lahko otroci igrajo neverjetne zgodbe iz televizijske serije NINJAGO®: Seabound. Impresivna figura zmaja ima premično glavo, čeljust, noge, vrat, krila in rep, ki jo lahko uporabimo kot orožje. Komplet je zagotovilo skoraj neomejene zabave.

LEGO Ninjago 71756 Lov na valovih
149,99 € 128,26 €

Novo

S tem neverjetno dovršenim kompletom Lov na valovih LEGO® NINJAGO® se lahko otroci veselijo akcijskih bitk na morskem dnu. Model vsebuje 10 mini figuric in celo vrsto odličnih funkcij. Mali nindže se lahko tako prepustijo svoji domišljiji.

LEGO Ninjago 71755 Tempelj neskončnega morja-29%
119,99 € 84,90 €

Odlična cena

Ljubitelji Ninje lahko igrajo podvodne dogodivščine s kompletom Tempelj neskončnega morja iz serije LEGO® NINJAGO®: Seabound. Ta prefinjen vrhunski komplet nindž vključuje laboratorij, zapor, podmornico, skop in morsko kačo Wojira v verigah.