Silan Coconut Water mehčalec 2,7
7,70 € 5,89 €

Silan Coconut Water Coconut Water mehčalec 2,7 Aromatherapy je navdihnjen iz strani narave. Čist vonj kokosove vode in mineralov lahko traja do 100 dni (če je shranjena v omari) in je posebej zasnovan za razvajanje vaših oblačil in čutov. Uživajte v dolgotrajnem vonju, ki vam bo pričarala prijetno in udobno razpoloženje.

Silan mehčalec Aromatherapy+ Coconut Water, 1,8 l, 72 pranj
3,59 €

Mehčalec Silan Aromatherapy+ Coconut Water razvaja z dolgotrajnim prijetnim vonjem kokosove vode in mineralov, ki je svoj navdih dobil v naravi. Zasnovan je posebej za razvajanje vaših oblačil in vaših čutov. V pakiranju je 1,8 l mehčalca, kar zadostuje za do 72 pranj.

Silan mehčalec Aromatherapy+ Peony&White Tea, 1,8l l, 72 pranj
3,59 €

Mehčalec Silan Aromatherapy+ Peony & White Tea razvaja z dolgotrajnim prijetnim vonjem potonike in belega čaja, ki je svoj navdih dobil v naravi. Zasnovan je posebej za razvajanje vaših oblačil in vaših čutov. V pakiranju je 1,8 l mehčalca, kar zadostuje za do 72 pranj.

Silan Perfume Pearls dišeče kroglice Magic Affair, 260 g
7,80 € 6,99 €

Silan Perfume Pearls dišeče kroglice Magic Affair bodo poskrbele za izkušnjo intenzivnega, dolgotrajnega prijetnega vonja vašega perila. Zahvaljujoč tehnologiji Micro-Pearls se vonj ohrani do kar 20 tednov. Količina 260 g.