Apple AirTag Leather Key Ring obesek za ključe, Baltic Blue (MHJ23ZM/A)
40 €

Zadnji kos!

Usnjen obesek za ključe, ki bo vašemu telefonu dodal eleganten videz. Apple AirTag Leather Key Ring obesek za ključe, Baltic Blue (MHJ23ZM/A) je izdelan v kombinaciji z nerjavečim jeklom in kakovostnim francoskim usnjem. Obdelan s posebnim postopkom strojenja za popoln videz in prijeten oprijem. Enostavna namestitev in prvovrstna obdelava.

Apple AirTag Leather Key Ring obesek za ključe, Saddle Brown (MX4M2ZM/A)
40 €

Odlična cena

Usnjen obesek za ključe, ki bo vašemu telefonu dodal eleganten videz. Apple AirTag Leather Key Ring obesek za ključe, Saddle Brown (MX4M2ZM/A) je izdelan v kombinaciji z nerjavečim jeklom in kakovostnim francoskim usnjem. Obdelan s posebnim postopkom strojenja za popoln videz in prijeten oprijem. Enostavna namestitev in prvovrstna obdelava.

Apple AirTag Leather Loop obesek za ključe, rdeč (MK0V3ZM/A)
47 €

Odlična cena

Usnjen obesek za ključe, ki bo vašemu telefonu dodal eleganten videz. Apple AirTag Leather Loop obesek za ključe, rdeč (MK0V3ZM/A) je izdelan iz kakovostnega francoskega usnja. Obdelan s posebnim postopkom strojenja za popoln videz in prijeten oprijem. Enostavna namestitev in prvovrstna obdelava.

Apple AirTag Leather Loop obesek za ključe, Saddle Brown (MX4A2ZM/A)
47 €

Odlična cena

Usnjen obesek za ključe, ki bo vašemu telefonu dodal eleganten videz. Apple AirTag Leather Loop obesek za ključe, Saddle Brown (MX4A2ZM/A) je izdelan iz kakovostnega francoskega usnja. Obdelan s posebnim postopkom strojenja za popoln videz in prijeten oprijem. Enostavna namestitev in prvovrstna obdelava.

Apple AirTag Loop obesek za ključe, Deep Navy (MHJ03ZM/A)
36 €

Odlična cena

Plastični obesek za ključe, ki bo vašemu telefonu dodal eleganten videz. Apple AirTag Loop obesek za ključe, Deep Navy (MHJ03ZM/A) je izdelan iz kakovostnega poliuretana. Vzdržljiv material za popoln videz in prijeten oprijem. Enostavna namestitev in prvovrstna obdelava.

Apple AirTag Loop obesek za ključe, Electric Orange (MK0X3ZM/A)
36 €

Zadnji kos!

Plastični obesek za ključe, ki bo vašemu telefonu dodal eleganten videz. Apple AirTag Loop obesek za ključe, Electric Orange (MK0X3ZM/A) je izdelan iz visokokakovostnega poliuretana. Vzdržljiv material za popoln videz in prijeten oprijem. Enostavna namestitev in prvovrstna obdelava.

Apple AirTag Leather Key Ring obesek za ključe, rdeč (MK103ZM/A)
40 €

Odlična cena

Usnjen obesek za ključe, ki bo vašemu telefonu dodal eleganten videz. Apple AirTag Leather Key Ring obesek za ključe, rdeč (MK103ZM/A) je izdelan v kombinaciji z nerjavečim jeklom in kakovostnim francoskim usnjem. Obdelan s posebnim postopkom strojenja za popoln videz in prijeten oprijem. Enostavna namestitev in prvovrstna obdelava.

Apple AirTag lokator, 1 kos
36 €

Odlična cena

AirTag je priročen način za sledenje vašim stvarem. S pomočjo aplikacije Find My lahko preprosto poiščete predmete, ki imajo pritrjen AirTag lokator, tako da jih ne boste nikoli več izgubili.

Apple iPhone 12 mini pametni telefon, 128 GB, Purple
908 € 849 €

Odlična cena

Vrhunski mobilni telefon iPhone 12 mini je opremljen z osupljivim Super Retina XDR zaslonom velikosti 13,7 cm (5,4"), za brezhibno delo in zabavo pa bo poskrbel napreden in visoko zmogljiv čip A14 Bionic. Vsebuje tudi napreden sistem dvojnih 12 MP kamer z ultra široko in široko kamero za popolne posnetke, ki jih boste lahko shranili na pomnilnik kapacitete 128 GB. Podpora za 5G pa prinaša bliskovite in zanesljive hitrosti povezovanja.

Apple iPhone 12 mini pametni telefon, 64 GB, Purple
856 € 789 €

Odlična cena

Vrhunski mobilni telefon iPhone 12 mini je opremljen z osupljivim Super Retina XDR zaslonom velikosti 13,7 cm (5,4"), za brezhibno delo in zabavo pa bo poskrbel napreden in visoko zmogljiv čip A14 Bionic. Vsebuje tudi napreden sistem dvojnih 12 MP kamer z ultra široko in široko kamero za popolne posnetke, ki jih boste lahko shranili na pomnilnik kapacitete 64 GB. Podpora za 5G pa prinaša bliskovite in zanesljive hitrosti povezovanja.

Apple iPhone 12 pametni telefon, 128 GB, Purple
1.013 € 959 €

Odlična cena

Vrhunski mobilni telefon iPhone 12 je opremljen z osupljivim Super Retina XDR zaslonom velikosti 15,4 cm (6,1"), za brezhibno delo in zabavo pa bo poskrbel napreden in visoko zmogljiv čip A14 Bionic. Vsebuje tudi napreden sistem dvojnih 12 MP kamer z ultra široko in široko kamero za popolne posnetke, ki jih boste lahko shranili na pomnilnik kapacitete 128 GB. Podpora za 5G pa prinaša bliskovite in zanesljive hitrosti povezovanja.

Apple iPhone 12 pametni telefon, 64 GB, Purple
960 € 889 €

Odlična cena

Vrhunski mobilni telefon iPhone 12 je opremljen z osupljivim Super Retina XDR zaslonom velikosti 15,4 cm (6,1"), za brezhibno delo in zabavo pa bo poskrbel napreden in visoko zmogljiv čip A14 Bionic. Vsebuje tudi napreden sistem dvojnih 12 MP kamer z ultra široko in široko kamero za popolne posnetke, ki jih boste lahko shranili na pomnilnik kapacitete 64 GB. Podpora za 5G pa prinaša bliskovite in zanesljive hitrosti povezovanja.

Apple AirTag Loop obesek za ključe, bel (MX4F2ZM/A)
36 €

Odlična cena

Plastičen obesek za ključe, ki bo vašemu telefonu dodal eleganten videz. Apple AirTag Loop obesek za ključe, bel (MX4F2ZM/A) je izdelan iz visokokakovostnega poliuretana. Vzdržljiv material za popoln videz in prijeten oprijem. Enostavna namestitev in prvovrstna obdelava.

Apple AirTag lokator, 4 kosi
122 €

Odlična cena

AirTag je priročen način za sledenje vašim stvarem. S pomočjo aplikacije Find My lahko preprosto poiščete predmete, ki imajo pritrjen AirTag lokator, tako da jih ne boste nikoli več izgubili. V pakiranju se nahajajo 4 AirTagi.

Apple iPhone 12 mini pametni telefon, 256 GB, Purple
1.036 €

Odlična cena

Vrhunski mobilni telefon iPhone 12 mini je opremljen z osupljivim Super Retina XDR zaslonom velikosti 13,7 cm (5,4"), za brezhibno delo in zabavo pa bo poskrbel napreden in visoko zmogljiv čip A14 Bionic. Vsebuje tudi napreden sistem dvojnih 12 MP kamer z ultra široko in široko kamero za popolne posnetke, ki jih boste lahko shranili na pomnilnik kapacitete 256 GB. Podpora za 5G pa prinaša bliskovite in zanesljive hitrosti povezovanja.

Apple iPhone 12 pametni telefon, 256 GB, Purple
1.143 €

Odlična cena

Vrhunski mobilni telefon iPhone 12 je opremljen z osupljivim Super Retina XDR zaslonom velikosti 15,4 cm (6,1"), za brezhibno delo in zabavo pa bo poskrbel napreden in visoko zmogljiv čip A14 Bionic. Vsebuje tudi napreden sistem dvojnih 12 MP kamer z ultra široko in široko kamero za popolne posnetke, ki jih boste lahko shranili na pomnilnik kapacitete 256 GB. Podpora za 5G pa prinaša bliskovite in zanesljive hitrosti povezovanja.