G21 rokavice za žar, do 350 °C-22%
19,99 €

15,49 €

Odlična cena

Rokavice za žar bodo ščitile vaše roke pred opeklinami, ki jih lahko povzroči vroč žar. Učinkovite so do temperature 350 °C. Za povečanje varnosti je zagotovljena zunanja nedrseča gumijasta plast. G21 Rokavice za žar do 350 ° C so primerne za vsakogar.


G21 komplet za peko na žaru, nabodal in kebaba
15,60 €
15,40 €

Si želite pripraviti domači kebab? S kompletom 6 jeklenih igel lahko na žaru pripravite rahlo meso in meso kebab.
Uporabljajo se lahko na žaru ali v oglju. G21 Orodja za žar, ražnenje in pripravo kebaba lahko uporabi vsak, ki poleti rad žari na svojem vrtu.


G21 oprema za žar, 17 delov + aluminijasti kovček
36 €

Pripravite si hrano na žaru na najbolj preprost način s pomočjo tega kompleta. Vsak od 17 pripomočkov za pečenje na žaru ima dolg ročaj, ki vas bo držal stran od olja ali plamena. Orodje boste z lahkoto prenašali v aluminijastem kovčku. G21 Orodja za žar lahko uporabi vsak, ki poleti rad žari na svojem vrtu.


G21 oprema za žar, 3 kosi-27%
9,99 €

7,29 €

Odlična cena

Zakaj ne bi pripravili svoje hrane na žaru na bolj zdrav način? Vsak od 3 pripomočkov za pečenje na žaru ima dolg ročaj, ki vas bo držal stran od olja ali plamena. G21 Orodja za žar lahko uporabi vsak, ki poleti rad žari na svojem vrtu.


G21 orodje za pripravo hamburgerja-25%
12,99 €

9,69 €

Odlična cena

Uporabite orodje za pripravo hamburgerja da ustvarite en kos mesa, ki je enakomerno narezan točno po vaših željah. Narejen je iz neprijemljive površine, meso pa lahko naravnost prevrnete na žar. G21 Orodje za pripravo hamburgerja ima režasto notranjost.


G21 set za čiščenje orodja za žar
9 €

Pri peki na žaru je pomembno, da je pribor vedno čist. Komplet za vzdrževanje žara pomaga, da vaš žar žari in je pripravljen za pripravo odlične hrane. Krtače čistijo rešetke, lito železo in kamen. G21 Orodje za peko na žaru odstranjuje ostanke od pečenja.


G21 žar Gril BBQ Ring
92,70 €

Jeklen žar na lesene pelete s stabilno konstrukcijo. G21 BBQ Ring je izdelan iz trdne jeklene površine in ima črno površino za enostavnejše čiščenje. Okroglo rešetko s premerom 53,5 cm lahko pokrijete s praktičnim pokrovom. Navdušil vas bo tako s kolesi za enostavno premikanje kot tudi s košarico za shranjevanje pod žarom.