Leifheit CleanTenso 11910 parni čistilnik
90,50 € 74,98 €

Bi radi higiensko čisto gospodinjstvo ? S parnim čistilnikom Leifheit CleanTenso 11910 očistite vsaka tla, vroča para odstrani 99,9% vseh bakterij brez kemije. Paro lahko regulirate in jo tako uporabite za lesena tla, laminat, linolej, marmor in ploščice. Zahvaljujoč izjemno dolgemu napajalnemu kablu lahko pridete do najbolj oddaljenih vogalov.

Leifheit sesalnik PowerVac 2v1 + filter za prah + nastavek, komplet
215,40 € 178,88 €

Pokončni sesalnik z brezžičnim delovanjem za največjo prilagodljivost. Leifheit Set PowerVac 2in1 + filter za prah + nastavekm je primeren za vse vrste trdih tal in preprog s kratkimi vlakni. Vrtljiva krtača s tehnologijo Duo-Bristle odstranjuje še grobo umazanijo.

Leifheit REGULUS Aqua PowerVac pokončni sesalnik
312,70 € 258,53 €

Pokončni sesalnik omogoča sesanje in brisanje v enem. Leifheit REGULUS Aqua PowerVac je opremljen z dvema rezervoarjema, ki zagotavljata svežo čistilno vodo, katere količino je mogoče individualno nadzorovati. Čistilni valj Micro Duo učinkovito lovi umazanijo.

Leifheit Rotaro PowerVac pokončni sesalnik 2v1 20V
160 € 125,01 €

Pokončni sesalnik z integriranim ročnim sesalnikom v brezžični izvedbi. Leifheit Rotaro PowerVac 2v1 20V je primeren za vse vrste tal, od trdega lesa do preproge s kratkimi vlakni. Z vrtečo se elektronsko krtačo s tehnologijo Bristle Pro odstranjujete tudi grobo umazanijo.

Leifheit REGULUS Aqua PowerVac set pokončni sesalnik
340,40 € 290,39 €

Pokončni sesalnik omogoča sesanje in brisanje v enem. Leifheit REGULUS Aqua PowerVac set je opremljen z dvema rezervoarjema, ki zagotavljata svežo čistilno vodo, katere količino je mogoče individualno nadzorovati. Čistilni valj Micro Duo učinkovito lovi umazanijo. V kompletu sta 2 rezervna valja.

Sesalniki

Ob vsej ponudbi na trgu je lahko izbira sesalnika razmeroma velik podvig. Kako izbrati sesalnik za živalske dlake in kaj upoštevati, ko sesalniki niso več opremljeni z energijsko nalepko?

Zakaj sesalniki niso več opremljeni z energijsko nalepko

Dandanes proizvajalcem sesalnikov ni treba navajati porabe aparatov, za sesalnike energijska nalepka ni več obvezna. Zakaj? Ker je vsak proizvajalec porabo svojega izdelka testiral po lastni metodi in tako vrednosti na nalepki niso ustrezale dejanski porabi sesalnika v običajnem gospodinjstvu. Pri izbiri se boste morali temu podatku odreči, lahko pa upoštevate glasnost, zmogljivost sesanja in prostornino posode ali vrečke.

Sesalniki za pasje dlake primerni za lastnike živali

Za ljubitelje hišnih ljubljenčkov je sesalnik nepogrešljiv pripomoček, zato so se proizvajalci osredotočili tudi na njihove potrebe. Obstajajo sesalniki, ki so posebej zasnovani za sesanje živalskih dlak. Pogosto so označeni z napisom »Animal Care« ali »Pet Pro«. Značilnosti teh sesalnikov so zlasti:

  • fin HEPA ali EPA filter,
  • visoka zmogljivost sesanja,
  • rotacijska turbo krtača v paketu,
  • nastavek za tekstil v paketu.

Sesalniki s pomivalcem 2v1

Če želite efektivno očistiti bivalni prostor, izberite sesalnik 2v1. Takšni pokončni sesalniki razpolagajo s posodo za prah in za vodo. Sesalniki tla posesajo in jih nato še pomijejo z vodo. Zelo priporočljivi so za lastnike hišnih ljubljenčkov.

Akumulatorski sesalniki

Vas pri sesanju motijo dolgi kabli za povezavo z vtičnico? Akumulatorski sesalniki zmorejo sesati tudi do eno uro, nato jih napolnimo s pomočjo polnilne postaje ali kabla, ki ga priključimo v vtičnico. Slabost je manjša prostornina posode za nečistoče (0,5 – 1 l).

Ciklonski sesalnik

Princip delovanja ciklonskega sesalnika je zelo preprost. V notranjosti nastane manjši ciklon, z njegovo pomočjo se nečistoče in prah nabirajo na stenah in ostaja le čist zrak. Hitreje kot zrak prihaja v sesalnik, učinkovitejše je ločevanje zraku od nečistoč. To v praksi pomeni, da je ključnega pomena zlasti zmogljivost ciklonskega sesalnika.

Sesalnik listja

Veste, da poleg klasičnih hišnih sesalnikov obstajajo tudi sesalniki listja? Akumulatorski ali benzinski sesalniki listja so primerni zlasti za večje vrtove polne dreves. Jeseni vam bodo prihranili ogromno dela z grabljami in vilami.

^ Na vrh

Ponudbo najcenejših izdelkov razvrščenih glede na ceno najdete v kategoriji ugodni sesalniki.