Philips sesalnik FC7090/01 AquaTrio Pro

Znamka: Philips Naša številka: 1355002

Brezplačna dostava

Philips sesalnik FC7090/01 AquaTrio Pro

Mokro-suhi Philips sesalnik AquaTrio Pro FC7090/01, ki istočasno sesa, čisti in suši se ponaša z ločenima zbiralnikoma za čisto ter umazano vodo in poskrbi za popolno čistočo. S svojim močnim delovanjem odstrani do 99% bakterij ter zmanjšuje prisotnost alergenov v vašem domu. Celoten opis

369.9

369,90 € vključno z DDV Redna cena: 469,99 €, Prihranite 100,09 € (21 %)

Naša številka: 1355002

Predstavitev

Opis artikla

Philips sesalnik

  • Odličen mokro-suhi sesalnik
  • Učinkovito odstrani bakterije
  • Zmogljivi krtači
  • Ločena zbiralnika za čisto in umazano vodo

Uničevanje bakterij

Philips AquaTrio Pro FC7090/01 mokro-suhi sesalnik istočasno sesa, čisti in suši, s čimer omogoča prihranek časa ter napora. Odlikujejo ga nežne a izjemno močne krtače iz mikrovlaken, ki čistijo in učinkovito odstranjujejo umazanijo ter madeže. Idealen je za temeljito čiščenje vseh vrst trdih talnih površin. Odstrani do 99% vseh bakterij in zmanjšuje alergene. Zahvaljujoč ločenima zbiralnikoma za čisto in umazano vodo se ves prah ter vsi alergeni zbirajo v zbiralniku za umazano vodo.

Uničevanje bakterij

Aqua Cyclone

Zmogljiv Aqua Cyclone (sesanje) odstrani vse razlite tekočine, umazanijo in prah, krtače iz mikrovlaken, ki se vrtijo v nasprotni smeri, pa pršijo čisto vodo ter učinkovito dvigajo umazanijo in delce nesnage (čiščenje). Tako se vsa umazanija raztopi v vodi, umazana voda pa se zbira v ločenem zbiralniku. Hitro vrtenje krtač ustvarja zračni tok, ki temeljito posuši tla (sušenje).

Aqua Cyclone

Voda iz pipe

Za učinkovito čiščenje je dovolj že hladna ali topla voda iz pipe, po potrebi pa vodi lahko dodate čistilno sredstvo. Pri tem morate paziti, da uporabite takšnega, ki se ne peni oziroma se peni minimalno in je primeren za trda tla.

Voda iz pipe

Zmogljivi krtači

Krtači se vrtita s hitrostjo 6700 vrtljajev v minuti, zato učinkovito odstranjujeta vsa razlitja, prah ter umazanijo. Obenem se odlično prilagajata različno oblikovanim tlom, navdušeni pa boste tudi nad njunim čiščenjem med režami.

Zmogljivi krtači

Ločena zbiralnika

Prednost sesalnika sta ločena zbiralnika za čisto in umazano vodo, s čimer je zagotovljeno, da vedno čistite s čisto vodo, umazanije ter alergeni pa ostanejo v zbiralniku za umazano vodo. Zbiralnik za čisto vodo ponuja kar 0,65 litra prostornine, zato s polnim zbiralnikom lahko očistite tudi velike površine, in sicer do okoli 60 m2 trdih tal. Tla so temeljito pomita in posušena v pol krajšem času kot pri običajnem čiščenju.

Ločena zbiralnika

Tehnične podrobnosti

Prostornina zbiralnika za čisto vodo 0,65 l
Prostornina zbiralnika za umazano vodo 0,8 l
Moč 500 W
Mehanska moč 6700 vrt./min
Filtrirni sistem ciklonsko filtriranje
Dimenzije 30,5 × 32 × 115 cm
Teža 6,7 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta sesalnika večnamenski sesalnik
Vhodna moč 500 W
Barva antracitna
Mokro sesanje da
Območje dosega 9.5 m
Dolžina vhodnega kabla 8 m
Teža 6.7 kg
z vrečko ne

Vprašajte nas o artiklu

Vas zanimajo dodatne informacije o artiklu?
Zastavite vprašanje našim prodajnim referentom.

Zastavite vprašanje