Philips ročni avtomobilski sesalnik FC6141/01

Philips ročni avtomobilski sesalnik FC6141/01

Številka: 640057
Zmogljiv Philipsov sesalnik je namenjen za čiščenje avtomobilov. Ima 12-V priključek in ni na baterije. Dvostopenjski ciklonski zračni tok ne potrebuje vrečke in zagotavlja dolgotrajno učinkovitost. Celoten opis
63,69 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 640057

Predstavitev

Philips ročni avtomobilski sesalnik FC6141/01 je, kot pove že sam naziv, idealen za čiščenje avtomobilov, saj ima 12-V priključek in nima baterije, zaradi česar je vedno pripravljen na uporabo, saj ga ni potrebno polniti in čakati, da se baterija napolni.

Sesalnik brez vrečkeciklonskim zračnim tokom zadržuje umazanijo v notranjosti in z vrtenjem zagotavlja optimalno, visoko sesalno moč in učinkovito sesanje. Dvostopenjski filtrirni sistem zagotavlja, da umazanija ostane znotraj sesalnika. Prvi filter zaustavi večino umazanije, medtem ko drugi filter zaustavi manjše delce umazanije.

Sesalniku so priloženi številni nastavki za enostavno čiščenje avta. Ti vključujejo mali in veliki krtačni nastavek, mali in veliki ozki nastavek ter dolgo cev.

slika

Aerodinamična zasnova nastavka sesalnika zagotavlja optimalno sesanje tudi najbolj drobnega prahu. Ergonomska oblika nastavka pa vam pomaga pri čiščenju najtežje dostopih mest. 

priloženo torbico za shranjevanje lahko na enem mestu hranite vso dodatno opremo in avtomobilski vtikač.

Za optimalen oprijem poskrbi ročaj z zanko. Lahko ga primete, kakor želite. Mehka gumijasta plast je nežna na otip in zagotavlja trden oprijem.

slika

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Raven hrupa Lc IEC 81 dB
Pretok zraka (najv.) 840 l/min
Vhodna moč (najv.) 120 W
Moč sesanja (najv.) 22 W
Vakuum (najv.) 4,2 kPa
Filtrirni sistem 2-stopenjsko ciklonsko delovanje
Zmogljivost za prah 0,5 l
Posebne funkcije prikaz polnjenja, mehek ročaj
Nastavki ozki nastavek, krtača, veliki krtačni nastavek, dolgi ozki nastavek
Drugi dodatki gibljiva cev, avtomobilski vtikač, torbica za shranjevanje

Garancija: 2 leti