iRobot Roomba i3152+ robotski sesalnik

iRobot Roomba i3152+ robotski sesalnik

Številka: 2898092
Novo
ODREZANE CENE – 10% popusta na izbrane sesalnik znamke IROBOT s promo kodo MDW4SI7 (velja od 12. 4. do 18. 4. 2021. oz. do odprodaje zalog)!
iRobot Roomba i3152+ je povezani robotski sesalnik, primeren za vse tipe površin, idealen pa je tudi za sesanje dlak hišnih ljubljenčkov. Sesalnik na podlagi vaših navad prilagaja prilagaja predloge, ki vam pomagajo čistiti ob vašem želenem času. Združljiv je z glasovnimi asistenti in povezavo Imprint® Link. Opremljen je s polnilno postajo z samodejnim praznjenjem.
Celoten opis
701,50 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

23.4. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
28.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2898092

Predstavitev

Ključne lastnosti iRobot Roomba i3152+ robotskega sesalnika


  • Povezani robotski sesalnik s polnilno postajo z samodejnim praznjenjem in z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine
  • Idealen za sesanje dlak hišnih ljubljenčkov
  • Prilagojeni predlogi vam pomagajo čistiti ob vašem želenem času
  • Združljiv z glasovnim asistentom in povezavo Imprint® Link
  • Opremljen s funkcijami, namenjenimi optimizaciji sesanja
iRobot

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Premika se namensko in logično

Inteligentna navigacija v ravni črti uporablja senzorje za sledenje tlem za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, kar zagotavlja popolno čiščenje.

Umazanija in prah

Posesa trdovratno umazanijo in nered s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporablja dvojne gumijaste krtače za več površin, krtačo za pometanje robov in vogalov ter 10-kratno moč sesanja Power-Lifting Suction.

Pozabite na sesanje za več mesecev

Do 60 dni I3 + samodejno prazni svoj koš v bazo za avtomatsko odstranjevanje umazanije Clean Base® z vrečko AllergenLock, ki s 4 sloji materiala blokira alergene ter ujame 99% cvetnega prahu in plesni.

Očistite, ne da bi dvignili prst

Naprej počnite to, kar že počnete. Preko aplikacije iRobot app ali glasovnega asistenta Google ali Alexa preprosto recite svojemu robotu, naj očisti – in delo je končano.

Sanjska ekipa za čiščenje

S tehnologijo Imprint® Link lahko robotski sesalnik Roomba® i3 in robotski mop Braava jet® m6 združita moč sesalnika in pomivalca tal v popolnem zaporedju, tako da so vaša tla popolnoma čista, brez vašega truda.

Postaja vedno pametnejši

Pri iRobot-u nenehno inoviramo programsko opremo naših robotov z najnovejšimi tehnološkimi in revolucionarnimi lastnostmi – in te inovacije pošiljamo neposredno na vaše robote, da ti postajajo še bolj pametni.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadarkoli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni – in se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.


Obseg dobave

  • 1 x Roomba® i3152+
  • 1 x polnilna postaja Home Base® s samodejnim praznjenjem
  • 1 x napajalni kabel
  • 2 x vrečka za umazanijo
  • 1 x dodatni filter

Tehnične podrobnosti

WiFi da
3-stopenjski sistem čiščenja da
Stranska krtača pozicionirana pod kotom 27°C
Čistilna glava avtomatska; dvojni čistilni krtači
CarpetBoost™ sistem ne
Dirt Detect® da
Indikator polnega koška da
Filter HEPA 13
Košek pralni AeroForce
Navigacija Imprint Smart
LED prikazovalnik da
Višina pragov do 2 cm
Višina sesalnika 9,2 cm
Čas delovanja: celotno nadstropje
Čas polnjenja 3 h
Baterija Li-Ion
Barva siva

Garancija: 2 leti