iRobot Roomba E5 robotski sesalnik

Ocena: 4,7 38 ocen Znamka: iRobot Naša številka: 1275171

Odlična cena

iRobot Roomba E5 robotski sesalnik

iRobot Roomba e5158 WiFi, povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Idealno za hišne ljubljenčke – Idealno za preproge in trda tla – Tehnologija za zaznavanje umazanije Dirt Detect – 3-stopenjski sistem čiščenja – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči – Pralni koš za umazanijo. Celoten opis

379.9
4.7 38

449,90 € Vključno z DDV
379,90 €
Zadnji kos!

Naša številka: 1275171

Predstavitev

Opis artikla

iRobot Roomba e5158 WiFi

 • Ponuja sistem čistilnih funkcij in senzorjev, ki omogočajo, da se robot prilagodi vašemu domu in poskrbi za vsakodnevno čiščenje. Idealno za domove s hišnimi ljubljenčki.
 • iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 • 3-stopenjska čistilna moč – Posesa trdovratne madeže s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporabljajo dvojne gumijaste krtače za različne površine in 5X moč sesanje*. 
 • Roboti, ki načrtujejo vnaprej – Naši roboti se naučijo, kako čistite, in vam dajejo prilagojene predloge za samodejni razpored čiščenja ali predlaganje časov, ko bo vaš dom mogoče potreboval pogostejše čiščenje, kot so letni čas odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali sezone alergij.
 • Deluje s sistemom glasovne pomoči – z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google asistentom in Alexa očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu. *Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. 
 • Dovolj pameten, da reši zagate s pohištvom – Popoln nabor naprednih senzorjev omogoča, da e serija lahko krmari pod pohištvom in okrog njega ter vzdolž robov.
 • Zazna in odpravi umazanijo – Senzorji Dirt Detect ™ opozorijo vašega robota na bolj umazana območja v vašem domu, kot so prehodnejša mesta, in sesalnik ta mesta temeljiteje očisti.

iRobot® Roomba® e5158 – polna zmogljivost za najboljše sesanje

iRobot® Roomba® e5158 – polna zmogljivost za najboljše sesanje


Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

3-stopenjski sistem čiščenja

3-stopenjska moč čiščenja

Doživite celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine in 5X močnejše sesanje*, ki posesa umazanijo, usedline in dlake hišnih ljubljenčkov, kamor koli se skrijejo, skupaj s krtačo za robove, ki poskrbi za podrobnosti. *V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 serije. 


Roboti, ki načrtujejo vnaprej

Nauči se vaših čistilnih navad in predlaga urnike, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Prav tako priporoča stvari, na katere mogoče sami niti ne pomislite, na primer dodatno čiščenje med sezono alergij – Dajanje predlogov, ki vam koristijo.

Roboti, ki načrtujejo vnaprej

Deluje z vašo glasovno pomočjo

Deluje z vašo glasovno pomočjo

Deluje s sistemom glasovne pomoči – Z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google asistentom in Alexa očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu. *Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.


Dovolj pameten, da obvlada pohištvo

Celoten nabor naprednih senzorjev omogoča, da e serija lahko krmili pod pohištvom in ob njem ter vzdolž robov. Sistem Cliff Detect preprečuje, da bi robot padel po stopnicah; samodejno se priklopi na napajanje in se napolni po čiščenju.

Dovolj pameten, da obvlada pohištvo

Zazna in odpravi umazanijo

Zazna in odpravi umazanijo

Senzorji Dirt Detect™ opozorijo vašega robota na bolj umazana območja v vašem domu, kot so prehodnejša mesta, in sesalnik ta mesta temeljiteje očisti. Samodejna prilagodljiva čistilna glava samodejno prilagodi svojo višino za učinkovito čiščenje preprog in trdih tal.


Dvojne krtače ohranjajo stalen stik s tlemi

Edinstvene dvojne gumijaste ščetke za različne površine delujejo skupaj in tako pomagajo temeljito očistiti tla. Ena krtača zrahlja in odpusti umazanijo, druga pa se premika v nasprotni smeri, da jo povleče in posesa. 

Dvojne krtače ohranjajo stalen stik s tlemi

Očisti, kar je vidno, filtrira tisto, česar se ne vidi

Očisti, kar je vidno, filtrira tisto, česar se ne vidi

Filter visoke učinkovitosti je narejen iz posebnega materiala, ki zajame 99 % plesni, cvetnega prahu in pršic.


Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Roomba e5158, čista tla kjer koli in kadar koli

1 Roomba® e5158

1 polnilna postaja Home Base®

1 napajalni kabel

1 navidezni zid z dvojnim delovanjem Virtual Wall® (vključeni 2 AA-bateriji) 

1 dodatni filter

Roomba e5158, čista tla kjer koli in kadar koli

iRobot predstavlja – prilagojeno čiščenje, ki ga poganja iRobot Genius™ domača inteligenca

 • Z obeležjem svoje 30. obletnice, podjetje daje strateški poudarek na programski in digitalni izkušnji. Še naprej se razlikuje v razvoju pametnih tehnologij, katere vam omogočajo vsakodnevno čiščenje, tudi če delate od doma.
 • Čiščenje tam, kjer ga potrebujete: Roboti iRobot z Imprint™ tehnologijo* se vašega prostora strojno učijo in samodejno zaznajo in predlagajo čistilne cone okoli določenih predmetov, kot so kavči, mize in kuhinjski pulti. Tako lahko robota po večerji pošljete na čiščenje samo pod jedilno mizo – s pomočjo aplikacije** ali s pomočjo glasovnega asistenta**.
 • Čiščenje, ko ga potrebujete: S pomočjo iRobot Genius™ in prenovljene aplikacije iRobot HOME**, iRobot roboti prepoznajo vaše čistilne navade.
 • Čiščenje kakor želite: iRobot roboti* sčasoma postanejo pametnejši in s spoznavanjem vaših nastavitev čiščenja razumejo, kako želite čistiti vaš dom. Nova inteligenca presega osnovno nastavitev urnika.
 • *Na voljo pri serijah robotskih sesalnikov Roomba i7 in s9 in robotskem pomivalcu Braava m6.
 • **Aplikacija iRobot Home in glasovno upravljanje nista na voljo v slovenskem jeziku.
iRobot predstavlja - prilagojeno čiščenje, ki ga poganja iRobot Genius™ domača inteligenca

Tehnične podrobnosti

Wi-Fi povezljiv z aplikacijo iRobot Home
3-stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Vsesa Premium
Stranska krtača pozicionirana pod kotom 27°
Čistilna glava čistilna glava se avtomatsko po višini prilagaja različnim vrstam tal in ima vgrajeni dve gumijasti krtači za različne površine, 5× čistilna moč v primerjavi s serijo 600 
CarpetBoost™ sistem NE
Dirt Detect® DA – osredotočeno čiščenje bolj umazanih tal
Indikator polnega koška NE
Filter HEPA 13 – Zadrži do 99 % vsega prahu v velikosti do 1 mikrona
Košek Gen 2 – 5 x močnejši v primerjavi z Gen 1 I Pralen I 0,4 l prostornine
Samodejno praznjenje koška NE
Navigacija odzivna navigacija – Po končanem ciklu se vrne nazaj na polnilno postajo, Mehak odbijač z infrardečim senzorjem, infrardeči senzor proti padcem v globino, Odzivna navigacija s celotnim naborom pametnih senzorjev, ki opravijo 60 odločitev/sekundo
Ročaj za nošenje DA
Gumbi na nadzorni plošči robota CLEAN I DOCK I SPOT (Očisti I Parkiraj se I Osredotočeno čiščenje)
LED zaslon indikatorji za DirtDetect I Napake I WiFI I Baterijo 
Pragovi prevozi pragove do 2 cm
Višina roba 9,2 cm
Čas delovanja 90 min
Čas polnjenja do 3 ure
Baterija Li-Ion

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta sesalnika robotski
Maksimalna hrupnost 58 dB
Barva črna
Napajanje akumulator
Mokro sesanje ne
Teža 3.6 kg
Vrsta baterije LI-ION
Čas polnjenja 120 Min.
z vrečko ne
Nastavitev sesanja ne
Izhodni filter HEPA
Virtualni zid da
Daljinski upravljalnik da
Šamponiranje ne
Smart da