iRobot robotski sesalnik Roomba 980

Ocena: 4,6 39 ocen Znamka: iRobot Naša številka: 894553

iRobot robotski sesalnik Roomba 980

iRobot Roomba 980 robotski sesalnik omogoča zmogljivo čiščenje izjemno velike površine do 185 m2. Navdušuje s funkcijo polnjenja in nadaljevanja z delom. Edinstvena prednost je aplikacija iRobot Home za pametne telefone ter tablice. Zaznamuje ga dvojno delovanje navideznega zidu. Celoten opis

537.07
4.6 39

699,90 € Vključno z DDV
537,07 €
-23%

Naša številka: 894553

Predstavitev

Opis artikla

Roomba 980

Robotski sesalnik Roomba je odlična izbira za vse, ki si želijo preprostega in učinkovitega čiščenja. Namenjena je tako lastnikom večjih kot tudi manjših stanovanj. Opremljena je z zmogljivo litij-ionsko baterijo s kapaciteto 3300 mAh. Opremljena s številnimi tehnologijami bo poskrbela za čiščenje okoli in pod pohištvom. Prinaša enostaven način upravljanja in nezahtevno vzdrževanje. Opremljena je s senzorji za zaščito pred padci po stopnicah. Ima profilirani odbijač s počasnim dotikom in akustično in optično detekcijo nečistoč.


Tehnologija iAdapt 2.0

iRobot robotski sesalnik Roomba 980 je odlična izbira za čiščenje. Inovativni sistem iAdapt® 2.0 omogoča robotu pomikanje po celotni površini vašega doma in hkrati spremlja lokacijo čiščenja. Roomba 980 bo spremljala površine, ki jih je že očistila. Pohvali se lahko tudi z neprekinjenim delovanjem do 75 minut, po preteku tega časa pa se sama napolni in nadaljuje s čiščenjem površin, ki so ji ostale.

Roomba bo sama zaznala prekomerno onesnažena mesta, za kar bo poskrbel sistem Dirt Detect 2. generacije, opremljen z akustičnimi in optičnimi senzorji.


iRobot HOME

Navdušeni boste nad uporabniku prijazno aplikacijo za pametne telefone ali tablice, ki omogoča nastavitev urnika čiščenja ali vklop sesanja na daljavo. Z aplikacijo boste lahko čistili ter načrtovali udobno – kjerkoli in kadarkoli.

Roomba prinaša tudi možnost časovnega programiranja čiščenja. Izberite dan in uro začetka čiščenja in robot bo brez vaše pomoči ob določenem času očistil vaše prostore. 


Tristopenjski sistem čiščenja AeroForce™

Intenzivno, temeljito sesanje omogočajo 3-stopenjski sistem čiščenja AeroForce, adaptivna čistilna glava AeroForce ter zbiralni koš AeroForce. 3-stopenjski sistem čiščenja AeroForce s tresenjem, izločanjem in sesanjem zagotavlja zmogljivo čiščenje na vseh vrstah tal. Adaptivna čistilna glava se dinamično prilagaja čistilni površini na talnih oblogah, preprogah, linolejih ali ploščicah. Opremljena je z zbiralnim košem AeroForce 3. generacije, ki s funkcijo Carpet Boost omogoča kar 10-kratno sesalno moč, tako da samodejno poveča zmogljivost motorja na preprogah, v katerih se skriva največ umazanije ter prahu.


Značilnost navideznega zidu

Značilnost robotskega sesalnika je še dvojno delovanje navideznega zidu. 2 načina sesanja omogočata boljši nadzor nad območjem čiščenja. Izbirate lahko med načinom navideznega zidu Virtual Wall, ki zadrži robota, da čisti na območju, kjer to želite, oziroma izpusti območja, kjer ne želite. HALO način zadržuje robota v oddaljenosti od predmetov, ki jih želite med sesanjem zaščititi.


Brez zapletanja med kable

AntiTangle

Tehnologija AntiTangle preprečuje zapletanje in zagozditev med kabli in resami iz preproge. Krtače bodo zaznale oviro in obrnile smer vrtenja. Robot se bo tako sprostil in nadaljeval s čiščenjem.

Enostaven način upravljanja

Enostaven način upravljanja

Ne bo vam potrebno določati načina dela ali trajanja čiščenja, saj se bo robot sam odločil glede na razčlenitev in velikost prostora, ki ga čisti. Samo pritisnite na gumb Clean in Roomba bo poskrbela za vse.

Za čiščenje težko dostopnih površin

Kompaktne dimenzije

Roomba lahko zleze pod večino pohištva in očisti tudi prostore, ki so običajno nedosegljivi. Brez težav bo očistila površine pod posteljo ali pod kuhinjskim pohištvom.

Samodejno diagnosticiranje težav

Diagnosticiranje težav

Robot bo sam diagnosticiral morebitni problem in ga sporočil z zvočnim signalom.


Ujame tudi najmanjše delce prahu

HEPA filter

Robot je opremljen z dvojnim HEPA Type filtrom, ki ujame tudi najmanjše delce prahu in cvetnega prahu. Tako je primeren tudi za alergike.

Vedno pripravljena za uporabo

Polnilna postaja

Po končanem čiščenju se bo samodejno vrnila na polnilno postajo, kjer se bo napolnila in počakala na naslednje čiščenje. Na bazo se vrne tudi s pritiskom na gumb DOCK.

Odlično čiščenje vseh površin

Vse vrste talnih podlog

Roomba je primerna za čiščenje vseh vrst hišnih tal. Temeljito očisti ploščice, linolej, preproge in parket.

Enostavno premagovanje ovir

Premagovanje pragov

Roomba je zasnovana tako, da brez težav premaga letve, prage in druge ovire do višine 1,6 cm.


Obseg dobave

  • 1 x Roomba 980
  • 1 x stranska krtača
  • 1 x litij-ionska baterija (v robotu)
  • 1 x polnilna postaja z napajalnikom
  • 2× x navidezni zid Wirtual Wall z dvojnim delovanjem
  • 1 x HEPA filter

Tehnične podrobnosti

Baterija litij-ionska
Zmogljivost baterije 3300 mAh
Filter HEPA
Čas delovanja 75 min
Čas polnjenja 3 ure
Dimenzije 351 × 92 mm
Teža 4 kg
Glasnost max. 58 dB

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta sesalnika robotski
Maksimalna hrupnost 58 dB
Barva črna
Prostornina vreče/posode 0.6 l
Napajanje akumulator
Antibakterijski da
Teža 4 kg
Vrsta baterije LI-ION
Čas sesanja 120 Min.
Čas polnjenja 180 Min.
Virtualni zid da
Daljinski upravljalnik ne
Časovnik da
Smart da
Oprema nastavek za dako