Ecovacs robotski sesalnik Deebot 900

Ocena: 4,3 3 ocen Znamka: Ecovacs Naša številka: 1293059

Ecovacs robotski sesalnik Deebot 900

Ecovacs robotski sesalnik Deebot 900 je opremljen s številnimi funkcijami in učinkovito odstrani vso umazanijo. Primeren je za čiščenje trdih površin in preprog. Celoten opis

363.2
4.3 3

499,90 €
363,20 €
-27%

Naša številka: 1293059

Predstavitev

Opis artikla

Boljši nadzor

Robotski sesalnik Deebot 900 vas bo s svojim delovanjem zagotovo navdušil. Takoj ko prične z delom, prične tudi s skeniranjem vaših prostorov. Tako se lažje orientira in naredi učinkovit načrt čiščenja. Opremljen je s Smart Navi Mapping and Navigation tehnologijo, s katero ustvari načrt vašega prostora. S pomočjo Ecovacs aplikacije boste tako lahko kar na izrisanem načrtu označili želeni del čiščenja. Lahko tudi označite za katere prostore želite, da jih robotski sesalnik najprej očisti. 

Boljši nadzor

Izredno učinkovito čiščenje

Robotski sesalnik ponuja številne možnosti čiščenja in učinkovito očisti različne umazanije. Odlikuje ga izredno tiho delovanje. Opremljen je z OTA tehnologijo, ki povezuje vašo pametno napravo z robotski sesalnikom. Tako boste lahko preko aplikacije posodobili svoj sesalnik.

Upravljanje bo preprosto. S pomočjo Ecovacs aplikacije boste zlahka načrtovali čiščenje, izbrali željen način čiščenja in spremljali delovanje. Sedaj boste lahko čiščenje načrtovali že vnaprej. Preprosto nastavite čas in robotski sesalnik Ecovacs bo opravil svoje delo, vi pa se boste vrnili v čisto stanovanje. Preko aplikacije lahko tudi ustvarite navidezne ovire.

Izredno učinkovito čiščenje

Praktična in enostavna uporaba

Robotski sesalnik prinaša dva načina delovanja, s katerima učinkovito očisti vse vrste umazanije. Primeren je za vse lastnike hišnih ljubljenčkov, saj posesa tudi vse lase in dlake, brez da bi se zapletle v krtače. Način sesanje prilagodite umazaniji.

Poskrbljeno je tudi za varnost. Sesalnik je opremljen s senzorji proti prevračanju in mehkimi blazinicami, s katerimi se izogne oviram in hkrati zaščiti vaše pohištvo. Ima tudi senzorje proti padcu, s katerimi bo učinkovito očistil prostor okoli stopnic, brez strahu, da bi padel. Ko se baterija že skoraj izprazni, se sesalnik avtomatsko vrne na polnilno postajo

Praktična in enostavna uporaba

Tehnične podrobnosti

Načini čiščenja 3 (Auto, Area, Custom)
Čas delovanja 100 min
Povezljivost aplikacija Ecovacs
Prostornina posode za prah 350 ml
Glasnost 67,5 dB
Čas polnjenja 4 h
Teža 3,5 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta sesalnika robotski
Maksimalna hrupnost 67.5 dB
Prostornina vreče/posode 0.35 l
Napajanje baterija
Čas polnjenja 240 Min.