Cecotec Conga 1790 Ultra robotski sesalnik

Cecotec Conga 1790 Ultra robotski sesalnik

Številka: 2853045
Profesionalni robotski sesalnik združuje 4 funkcije v eni napravi, organizirano pometa, sesa, briše in pomiva tla. Nastavitve pa lahko prilagajte preko WiFi povezave in mobilne aplikacije. Celoten opis
199,90 €
189,79 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2853045

Predstavitev

Robotski sesalnik Cecotec Conga 1790 Ultra


Profesionalni robotski sesalnik združuje 4 funkcije v eni napravi, saj organizirano pometa, sesa, briše in pomiva tla. Nastavitve pa lahko prilagajte preko WiFi povezave in mobilne aplikacije.

Naprava se ponaša z izboljšano SmartGyro 3.0 tehnologijo. Gre za navigacijski sistem, ki poskrbi za pametnejše, bolj učinkovito, intuitivno in načrtno čiščenje. Zahvaljujoč žiroskopskim senzorjem bližine ter senzorjem proti udarcem in prostem padu učinkovito očisti površino vašega doma.

Zahvaljujoč tehnologiji Virtual Voice boste lahko robota povezali z virtualnima glasovnima asistentoma Alexa in Google Assistant. Z različnimi glasovnimi ukazi boste lahko začeli čiščenje, prenehali s čiščenjem, pošiljali robota nazaj na polnilno bazo ali ga celo lokalizirali s piskom.

Cecotec

Lastnosti

Preprosto upravljanje

Napravo upravljajte preko mobilne aplikacije, ki prikazuje zemljevid prostorov in omogoča izbiro načina čiščenja, nastavitev časovnika, prilagoditev sesalne moči ali samo spremljanje konfiguracij. Sistem virtualnega zemljevida prikazuje tloris vašega stanovanja. Robotski sesalnik ustvarja zemljevid medtem ko čisti prostore. Funkcija vam omogoča spremljanje poti čiščenja in optimizacijo delovanja. MemoryControl omogoča, da si robot zapomni in shrani pot čiščenja, hkrati pa preračuna najhitrejšo in najučinkovitejšo pot ter se uspešno vrne na polnilno bazo.

Učinkovito čiščenje

Navdušil vas bo BestFriend sistem z dvema izmenljivima krtačama, ki preprečujeta zapletanje. Posebna gumijasta krtača je zasnovana za odstranjevanje živalske dlake s težkih mest, kot so preproge. Druga krtača iz dveh materialov pa je primerna za vse površine in se uspešno spopada z vsako vrsto umazanije. Sesalnik ima vgrajen iWash sistem s tremi načini pomivanja tal, ki deluje preko elektronskega krmiljenja. Pametno čiščenje je mogoče zahvaljujoč sistemu črpalk, ki porazdeli pretok vode glede na vsako okoliščino in doseže učinkovite rezultate.

Izjemna prilagodljivost čiščenja

Izbirajte med 8 načini čiščenja: samodejno, naključno, robno, temeljito čiščenje, sobno, spiralno, ročno in gumb nazaj domov. Robot se samodejno vrne na polnilno bazo, ko je baterija prazna ali ko zaključi cikel čiščenja. V koliko s ciklom še ni zaključil, se robot po polnjenju vrne na točko, kjer je zaključil in nadaljuje s čiščenjem. Svoj dom očistite s pomočjo treh nivojev čiščenja: Eco je primeren za dolgo in tiho čiščenje, saj zmanjša porabo energije. Način Normal je primeren za vsakodnevno čiščenje, Turbo pa za temeljito in kratkotrajno moč

Pametno razporejanje čiščenja

All-Time-table sistem omogoča, da robota programirate za 24 ur, 7 dni vnaprej. Omogočil vam bo tudi razporejanje različnih nalog istega dne, izbirate pa lahko med 16 različnimi nastavitvami sesanja in čiščenja. Daljinski upravljalnik in LCD zaslon omogočata preprost in intuitiven način uporabe. Sistem ForceClean vključuje močno turbino, ki zagotovi visoko moč sesanja do 2200 Pa. Robot ima vgrajeno 14,4-V in 2600 mAh Li-Ion baterijo, ki ob optimalnih pogojih (trda tla z malo praskami in zmernim številom ovir) doseže do 160 minut avtonomije.

Obseg dobave

 • Večnamenska krtača (ščetine in silikon)
 • Posebna silikonska glavna krtača za hišne ljubljenčke
 • Magnetni trak
 • Mokri in suhi rezervoar (trdne snovi in tekočine)
 • Rezervoar za prah
 • Daljinec
 • 2 krpi za mokro čiščenje
 • 4 stranske ščetke
 • 2 visoko učinkovita filtra
 • Krtača za samodejno čiščenje
 • Podstavek za polnjenje in napajalnik
 • Navodila

Tehnične podrobnosti

Sesalna moč do 2100 Pa
Baterija Li-ion 14,4 V 2600 mAh
Premer 32 cm
Višina 7,3 cm
Teža 4,06 kg

Garancija: 2 leti