Bosch sesalnik GL-40 ProAnimal (BGL4PET1)

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Bosch Naša številka: 1032245

Brezplačna dostava

Bosch sesalnik GL-40 ProAnimal (BGL4PET1)

Sesalnik GL-40 ProAnimal, BGL4PET1, predstavlja visoko Boschevo tehnologijo ob nizki porabi energije. Primeren je za temeljito čiščenje živalske dlake. Celoten opis

144.9
5 1

211,90 €
144,90 €
-31%

Naša številka: 1032245

Predstavitev

Opis artikla

Dolgotrajno odlični rezultati

Boschev sesalnik GL-40 ProAnimal (BGL4PET1) se ponaša s QuattroPower System, ki omogoča izvrstne rezultate čiščenja ob nižji porabi energije. PowerProtect System bo poskrbel, da bodo vaši dobri rezultati čiščenja trajali dlje časa, in sicer tudi ko se napolni vrečka za prah, kar omogočajo PowerProtect tesnilne sesalne vrečke. Tako je vrečke potrebno redkeje menjati, s čimer zmanjšate svoje stroške. Za optimalno delovanje aparata se priporoča uporaba PowerProtect sesalnih vrečk, Tip G All.

western-digital

Za vse lastnike domačih živali

Sesalnik GL-40 ProAnimal (BGL4PET1) je priporočljiv za vse, ki imate doma hišne ljubljenčke, ki puščajo dlako. V paketu prideta še dve dodatni šobi za odstranjevanje živalske dlake in sesanje trdih tal. Šoba za živalske dlake zaneslljivo odstranjuje pasjo in mačjo dlako. Šoba za trda tla pa je primerna za globinsko čiščenje trdih tal s fugami in špranjami (npr. ploščice), lahko pa jo uporabite tudi za občutljiva tla, kot so npr. parket ali laminat. V skladu z energijsko nalepko je najboljši razred učinkovitosti čiščenja na trdih tleh – razred A, medtem ko je razred učinkovitosti čiščenja na preprogi C.

western-digital

Higiensko in varčno

Uporablja se HEPA higienski filter, ki je primeren za alergike. Filter je pralen, zato vam ga ni potrebno menjati in tako zmanjšate svoje stroške. Bionic filter poskrbi za naravno razgradnjo neprijetnih vonjav.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Glasnost: 75 dB(A)
  • Teža: 4.5 kg (brez sesalnega pribora)
  • Delovni radij: 10 m
  • Dimenzije aparata (mm): 265 × 295 × 410 mm
  • Barva: Cayenne red, srebrna
  • Navijanje kabla: avtomatsko

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Teža 6 kg
z vrečko da
Izhodni filter HEPA pralni

Artikel je na voljo v drugih državah

Za dostavo na Hrvaško: sesalnik GL-40 ProAnimal (BGL4PET1)