Bosch BCHF220B pokončni baterijski sesalnik

Bosch BCHF220B pokončni baterijski sesalnik

Številka: 2457023
Odlična cena
Pokončni akumulatorski sesalnik Bosch BCHF220B se ponaša z zmogljivo litij-ionsko baterijo, ki omogoča do 44 minut delovanja. V enem aparatu združuje ročni in baterijski sesalnik. Odlikuje ga sistem za enostavno čiščenje krtače in praznjenje posode za prah. Celoten opis
138,30 €
Vključno z DDV
124,90 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 2457023

Predstavitev

Bosch Readyy'y BCHF220B

Pokončni akumulatorski sesalnik Bosch Readyy'y BCHF220B se ponaša z zmogljivo litij-ionsko baterijo, ki omogoča do 44 minut delovanja. V enem aparatu združuje ročni in baterijski sesalnik. Odlikuje ga sistem za enostavno čiščenje krtače in praznjenje posode za prah.

Pokončni akumulatorski sesalnik Bosch

Litij-ionska tehnologija Bosch

Litij-ionska tehnologija Bosch je se je dokazala pri Boschevih električnih orodjih ter je sinonim za visoko učinkovitost delovanja in dolgo življenjsko dobo polnilnih baterij. Odlikuje jih izjemno dolgotrajno in učinkovito delovanje ter kratek čas polnjenja.

Litij-ionska tehnologija Bosch

2-v-1 – za največjo mero prilagodljivosti

Sesalnik se lahko uporabi tudi samostojno, brez kakršnega koli dodatnega pribora. Po zaslugi ergonomsko nameščenega stikala za vklop in uravnoteženega rokovanja omogoča ročni sesalnik izjemno enostavno uporabo in upravljanje. Sesalnik je idealen tudi za hitro čiščenje miz, stolov in kavčev ali sesanje težko dostopnih mest, kot so predali ali prostor pod pohištvom. Posodo za prah in filter lahko povsem enostavno izpraznite in zamenjate.

2-v-1

Krtača AllFloor. En nastavek za enostavno čiščenje vseh tipov tal

Vsak dom je edinstven. Motorizirana krtača AllFloor zagotavlja vidne rezultate čiščenja na vseh tipih tal, vključno s parketom, preprogami in ploščicami. Za hitre rezultate čiščenja deluje na visoki stopnji obratov (do 3500 rpm).

Krtača AllFloor

Postavite ga lahko v prostostoječi položaj

Brezžični sesalnik se lahko po zaslugi ozkega dizajna kompaktno shrani v katero koli nišo ali kot. Postavite ga lahko v prostostoječi položaj, kar pride resnično prav, ko želite narediti premor ali napolniti baterije aparata.

Postavite ga lahko v prostostoječi položaj

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Napajanje baterija
Vrsta baterije Li-ion
Čas polnjenja 4 – 5 h
Čas delovanja 44 min
Št. stopenj moči 2
Indikator polnjenja baterije da
Krtača AllFloor HighPower Brush.
Dimenzije (VxŠxD) 116 × 26,5 × 16,5 cm
Teža 2,5 kg

Garancija: 2 leti