ETA Adagio sesalnik

ETA Adagio sesalnik

Številka: 1273922
Sesalnik ETA Adagio odlikujejo številni nastavki za sesanje vseh vrst talnih površin in učinkovit filtrirni sistem. Deluje z močjo 800 W. Njegov delovni radij znaša 13 metrov. Odličen je za gospodinjstva z alergiki ali hišnimi ljubljenčki. Celoten opis
159,99 €
Vključno z DDV
139,91 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1273922

Predstavitev

ETA: podaljšana garancija

Ob nakupu izbranih modelov ETA izdelkov lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva) na motor.

Po nakupu svoj aparat registrirajte na spletu. Za veljavno registracijo potrebujete račun oz. potrdilo o prodaji s podatki o kupljenem artiklu.

V kolikor je bila registracija uspešno oddana, boste na navedeni elektronski naslov prejeli certifikat v katerem bodo navedeni podatki, ki ste jih izpolnili. Po prejemu certifikata vam priporočamo, da ga natisnete in skrbno shranite za morebitno reklamacijo izdelka.

Več si lahko preberete na www.eta.si.

ETA: podaljšana garancije

ETA sesalnik Adagio

Sesalnik ETA Adagio bo poskrbel za učinkovito sesanje. Omogoča enostavno regulacijo moči in se ponaša z motorjem Eco

Zahvaljujoč učinkovitemu sistemu filtracije je primeren za gospodinjstva z alergiki. Dobro tesnjenje v kombinaciji s HEPA 13 filtrom, štirimi mikrofiltri in vrečko za prah poskrbi za učinkovito, temeljito in alergikom prijazno čiščenje tal. Delovni radij sesalnika meri 13 metrov. Ima vrtljivo prednje kolo, ki omogoča enostavno premikanje po prostoru.

ETA sesalnik Adagio

Vsestranski hišni pripomoček

Lahko se pohvali z zaščito pred pregrevanjem motorja in integriranim ročajem, ki omogoča enostavno pospravljanje sesalnika. Vključuje bogat nabor dodatkov in nastavkov, kot so univerzalna šoba za vse vrste talnih površin, ki preklaplja med sesanjem trdih tal in preprog, Turbo krtača za učinkovito sesanje preprog, ki odlično pobere lase in dlako hišnih ljubljenčkov, majhna Turbo krtača za sesanje oblazinjenega pohištva in šoba za parket. Poleg tega ima tudi ozek nastavek za sesanje rež in drugih ozkih predelov, šobo za sesanje mehkih tekstilnih površin in mehko krtačo za sesanje pajčevin na občutljivih predelih. 

ETA sesalnik Adagio

Tehnične podrobnosti

Barva rdeče-črna
Delovni radij 13 m
Dolžina priključnega kabla 10 m
Filter HEPA 13
Moč 800 W
Glasnost 66 dB
Prostornina vrečke za prah 4,5 l
Cev teleskopska
Suho sesanje da
Mokro sesanje ne
Primeren za vse vrste talnih površin
Teža 10 kg

Garancija: 2 leti