Pasabahce set trikotnih skled ARTE, 6 kos
10,19 € 1,70 €/kos

Set elegantnih trikotnih skled ARTE 6 kos. Sklede iz bistrega stekla so primerne za serviranje drobne hrane. Odlično se bodo podale na pogrnjeni mizi, kjer jih lahko uporabite za najrazličnejše solate ali sladice.

Fackelmann Bowl skleda
14,05 € 11,11 €

Zadnji kos!

Fackelmann Bowl skleda ima prostornino 4400 ml. Skleda je titansko sijoče barve. Obdana je s plastjo, ki greje hrano v njej.

Lene Bjerre Ovalna skleda AMÉLIE stara roza
29,80 €

Elegantna in elegantna jedilnica je umetnost. S čudovito ovalno posodo v stari roza barvi vam bo lahko. Posoda bo odlična za postrežbo sadja ali zelenjave. Velikost sklede je 20 × 6 cm.

Lene Bjerre Porcelanasta posoda AMÉLIE stara roza
14,70 €

Elegantna in elegantna jedilnica je umetnost. S čudovito porcelansko posodo v stari rožnati barvi vam bo lahko. Posoda se bo odlično podala k čipsu ali jutranjim muslijem. Posoda ima premer 10 cm in višino 6,5 cm.

Julia Knight Plitva skleda ECLIPSE, bronasta, 39 cm
392,50 €

Zadnji kos!

Poiščite zabavo v naravi. Nova, ročno izdelana kolekcija ECLIPSE prinaša surovo, organsko lepoto, dopolnjeno z urbanimi elementi. Vsak izdelek vsebuje surovo naravno barvilo v sloju kamna, emajl.

Julia Knight Globoka posoda PEONY krema 55 cm
773,60 €

Srednje velika skleda, ki spominja na cvet potonike, vam bo osvetlila celotno mizo, ki bo dišala po poletju. Posoda je ročno izdelana iz aluminija in je pobarvana z biserno barvo. Velikost sklede je 55 cm, višina 26 cm.

Julia Knight Majhna skleda PEONY, kremasto bela
64,20 €

Zadnji kos!

Skodelica, namenjena klasičnemu maslu, vam lahko okrasi mizo ob zajtrku ali pa jo po zaslugi vaše domišljije uporabite za oljke ali majhne predjedi na vaši zabavi. Velikost sklede je 18 × 8 × 2,5 cm.

Julia Knight Posodica LILY, zlata 21 cm
139,60 €

Zadnji kos!

Majhna posodica v obliki rože lilije lahko zaradi svoje prikupnosti kljub majhnosti pritegne pozornost vaših gostov. Višina sklede je 7 cm.

Julia Knight SCALLOP STARFISH skleda, siva
135,80 €

Zadnji kos!

Posoda v obliki školjke, okrašena z morsko zvezdo, je zelo luštna dekoracija za vašo mizo ali primerno izvirno darilo. Ročno je izdelan iz aluminija in pobarvan z biserno barvo. Velikost sklede je 20 × 20 cm.

Julia Knight Trietažna polica PEONY, smetana
584,90 €

Na čudoviti dvonadstropni polici bo dovolj prostora za vaše čudovite torte. Naročite ga, preden začnete peči! Dimenzije pladnjev so 40, 29 in 24 cm. Višina je 52 cm.