Tefal mešalna skleda Ingenio
14,31 €

Zadnji kos!

Trpežna skleda podjetja Tefal je namenjena mešanju različnih sestavin za pripravo testa in mas za sladice ali druge jedi.

Berndorf-Sandrik nedrseča skleda 18cm nerjavno jeklo
8,99 € 7,69 €

Zadnji kos!

Praktična nerjavna skleda je opremljena z nedrsečim dnom, da vam na pultu pri mešanju ne bi nikamor zbežala. Skleda s premerom 18 cm bo uporabna v vsaki kuhinji.

Tescoma Košara s posodo za domač kruh DELLA CASA
11,68 € 10,44 €

Odlična za enostavno pripravo domačega kruha, v perforirani košari bo hleb dobil svojo klasično površino in obliko in hitreje vzhajal. Svež domač kruh s hrustljavo skorjo je prava poslastica.

Fackelmann skleda 1200 ml, nerjaveče jeklo
8,58 € 5,81 €

Mala in priročna nerjavna skleda s prostornino 1200 ml proizvajalca Fackelmann bo v kuhinji zagotovo uporabna. Pri peki in kuhanju lahko uporabljate merilo za ml in skodelice, ki je znotraj sklede.

Tescoma posoda s semeni SENSE
9,41 € 9,01 €

Dvodelna posoda s semeni SENSE je odlična za pridelavo in gojenje svežih ter zdravih zelišč v vašem domu. Naredijo veliko za vaše zdravje.

Banquet Home Coll keramična skleda, 13 cm, 4 kosi
16 € 12,87 € 3,22 €/kos

Skleda znamke Banquet z okrasnim napisom Home je izdelana iz kakovostne keramike. V pakiranju so 4 sklede v beli barvi. V njej lahko grejete hrano v mikrovalovni pečici, prav tako pa je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.