Vermione Dviganje, odstranjevanje gub in mazanje kože

Znamka: Vermione Naša številka: 100046075070

Partnerska prodaja

Vermione Dviganje, odstranjevanje gub in mazanje kože

Dvižni serum za takojšnjo zaustavitev in mazanje kože Patentirana formula s 7% hialuronsko kislino z nizko molekulsko maso, glikoinom in bioaktivnimi encimi za intenziven učinek odstranjevanja kože v samo 20 minutah. Celoten opis

141.5

141,50 € Vključno z DDV

Naša številka: 100046075070

Predstavitev

Opis artikla

Vermione GHA Serija za staranje 30 ml + Vermione HA35+ 50 ml + Vermione Beta 50 ml

Izdelek za dvigovanje, ki obnavlja in obnavlja vse odmrle celice v podkožju, takoj izklopi globoke gubice in posvetli kožo!

Patentiran recept s hialuronsko kislino, glikoinom in bioaktivnimi encimi, ki učinek prinese že po 20 minutah. Serum proti staranju Vermione GHA je edini na Češkem in na svetu, ki vsebuje največji delež nizkomolekularne hialuronske kisline – kar 7%!

Druga zelo redka učinkovina v serumu je aktivni 1% Glycoin. Ta dobesedno revolucionarna snov je pridobljena iz puščavske rastline – Myrothamnus flabellifolia. Ima neverjetno sposobnost, da se tudi po dolgih letih absolutne suše, ko se zdi popolnoma mrtva, odzove na vodo in dobesedno zaživi – tako imenovani proces „vstajenja“.

Po nanosu seruma na kožo se celice takoj obnovijo, koža se izklopi in posvetli. Ta postopek lahko brez pretiravanja primerjamo s svetopisemskim vstajenjem. V dolgih obdobjih suše (do 50 let!) Listi

rastline se skrčijo in izgledajo mrtve, vendar v nekaj minutah po stiku z vodo čudežno postanejo zelene.

Ta edinstven reakcijski postopek smo prenesli v kozmetično industrijo in v naš serum Vermione GHA dodali snov iz puščavskih rastlin. Je reakcija celičnega sistema v podkožju, ko koži primanjkuje vode, elastičnosti in čvrstosti.

Druga pomembna snov v serumu je že omenjena 7% hialuronska kislina, ki je znana po svoji sposobnosti vezave potrebne vode. Uporablja se z nizko molekulsko maso, kar je pomembno za podkožno delovanje, k čemur pripomore ekstrakt Vermione 1%. Vsebuje bioaktivne encime, ki preprečujejo nastanek rdečih žil, pigmentnih madežev, rozaceje in kuperoze. Po njihovi zaslugi lahko med seboj veže vse aktivne snovi in ​​jim omogoči, da prodrejo neposredno v podkožje. Tam nato zagotovi zapolnitev depresij (gub)

in regeneracija kožnih celic.

Nato nanesite lifting kremo, ki vsebuje hialuronsko kislino, kolagen in kremo z vitaminom E Vermione HA35 +, izmenično z mazalno kremo Vermione Beta, npr. Kot dnevno in nočno kremo.

Uporaba: Serum nanesite na gube, predel okoli oči, nosne brazde, glabe ali kot masko za obraz. Pustite delovati 20 minut in nato sperite z vodo.

Edinstvena kombinacija vseh učinkovin pozitivno vpliva na:

  • Popravljanje, obnavljanje in regeneracija podkožnih celic
  • Posvetlitev kože
  • Izklop in polnjenje globokih in posnemajočih gub
  • Polnjenje gub, ki jih povzroča kajenje – nosne črte
  • Umik razširjenih por
  • Na splošno koristi koži in koži brez uporabe hialuronskih injekcij
  • Serum je namenjen vsem tipom kože, ne glede na starost

Vsebina: 30 ml + 50 ml + 50 ml


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Prostornina (ml) 30, 50