Fytofontana Stem Cel Čeveljski serum - Serum z antimikicnimi matičnimi celicami gub 30 ml

Znamka: Fytofontana Stem Cel Naša številka: 100019852266

Partnerska prodaja

Fytofontana Stem Cel Čeveljski serum - Serum z antimikicnimi matičnimi celicami gub 30 ml

Pripravek, ki deluje proti mimiki, se priporoča za zdravljenje gub, zlasti na čelu, nosu, med obrvmi in okoli ust. Peptidi imajo podoben učinek kot injekcije botulinskega toksina, zmanjšujejo krčenje mišic in tako zmanjšujejo pojav mimičnih gub. . Celoten opis

42.3

42,30 € Vključno z DDV

Naša številka: 100019852266

Predstavitev

Opis artikla

Pripravek, ki deluje proti mimiki, se priporoča za zdravljenje gub, zlasti na čelu, nosu, med obrvmi in okoli ust. Peptidi imajo podoben učinek kot injekcije botulinskega toksina, zmanjšujejo krčenje mišic in tako zmanjšujejo pojav mimičnih gub.

Zdravilne učinkovine:

  • TrioStem 3 Complex – glavna aktivna sestavina seruma, vsebuje edinstveno kombinacijo aktivnih snovi, kot so aktivator človeških matičnih celic, oranžno grenke matične celice in izvleček rastlinskih matičnih celic iz švicarskega jabolka. Ta kompleks pomembno vpliva in obnavlja kožo obraza z aktiviranjem matičnih celic.
  • Peptidi – Acetil heksapeptid in heptapeptid aktivno sodelujeta pri blaženju krčenja mišic. Pentapeptid, ki sodeluje tudi pri zmanjšanju mimičnih gub.
  • Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptide-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentirani ekstrakt – druge aktivne snovi za dopolnitev in zaščito kolagena. Izboljšajo strukturo kolagenih vlaken in spodbujajo njihovo proizvodnjo.
  • Hialuronska kislina – veže vodo in zato igra pomembno vlogo pri ohranjanju naravne vlage in ohranjanju zdrave kože, povečuje prožnost in koži daje volumen. Vsebovana hialuronska kislina se pridobiva iz čistih virov z biotehnologijo.
  • DMAE – pomaga pri regeneraciji celic.

Rezultati:

  • uporaba izdelka gladi mimične gube,
  • kožna odpornost se poveča,
  • koža postane čvrsta, sijoča in pomlajena.
Kako uporabljati: Priprava je primerna tako za ženske kot moške.

Nanesite s krožno masažo na čisto in suho kožo. Za vidne rezultate uporabite vsaj 30 dni dvakrat na dan (zjutraj in zvečer), nato pa enkrat na dan, da ohranite mladosten videz. Naš nasvet: Za najboljše rezultate kombinirajte to nego z izdelkom Intenzivni čevelj .

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%