shumee Senčila za okna Blackout siva 160 x 175 cm

shumee Senčila za okna Blackout siva 160 x 175 cm

Številka: 20964040
Partnerska prodaja
Zatemnitvena okenska žaluzija je idealna za zmanjšanje količine svetlobe, ki vstopa v naše prostore. Zato je idealna izbira za tiste, ki iščejo način za zmanjšanje svetlobe v prostorih doma ali v pisarni. Izdelek je idealen tudi za spalnice. Zadnja površina žaluzije je prekrita s srebrnim Celoten opis
84,87 €
Vključno z DDV
Partner: Shumee

Partnerska zaloga 5+ artikli

7.2. - 10.2. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Shumee

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 20964040

Predstavitev

Zatemnitvena okenska žaluzija je idealna za zmanjšanje količine svetlobe, ki vstopa v naše prostore. Zato je idealna izbira za tiste, ki iščejo način za zmanjšanje svetlobe v prostorih doma ali v pisarni. Izdelek je idealen tudi za spalnice.

Zadnja površina žaluzije je prekrita s srebrnim termoplastičnim premazom, ki ne omogoča le zmanjšanja svetlobe v prostoru, temveč zaradi svojih toplotnih lastnosti tudi ne omogoča prekomernega segrevanja prostorov poleti ali prekomernega hlajenja pozimi.

Za nameščanje in upravljanje rolete je zahvaljujoč priloženim montažnim pripomočkom enostavna. Zaradi priloženih vijakov in stenskih čepov ga lahko preprosto namestite na steno ali strop. Roleto je mogoče namestiti tudi s položaja okenske police. Vrvica, ki omogoča dvigovanje in spuščanje žaluzij, je primerna za namestitev na levo in desno stran.

Upoštevajte, da je navedena širina žaluzije enaka širini tkanine, nameščene na oknu. Širina zgornje pritrdilne tirnice, vključno z dodatki, je za 3 cm večja od širine tkanine.

Dostava vključuje 1 × 160 cm spodnji izvlečni rolo, 1 × 160 cm aluminijasto vodilo, 100 % poliestrski rolo z zadnjo odsevno površino , 2 x držalo za rolo, 2 x stenske nosilce, 1 x vrvico, 4 vijake, 4 x stenske vtiče

  • Barva vrvice: bela
  • Barva zavitka: siva
  • Velikost zavitka: 160 × 175 cm (š. x dolgo.)
  • Dolžina vrvice: 180 cm
  • Material: 100 % poliester
  • Prmer rolerja, na katerem je obešeno senčilo: 18 mm
  • Material: poliester: 100 %
.