Urbanscape darilni komplet Srečno!, božično žito

Ocena: 3,5 2 ocen Znamka: Urbanscape Naša številka: 1098506

Urbanscape darilni komplet Srečno!, božično žito

Darilni komplet, ki vsebuje lonček s pšeničnimi bilkami, ki ga poimenujejo tudi božično žito. Celoten opis

5.95
3.5 2

5,95 €
Zadnji kos!

Naša številka: 1098506

Predstavitev

Opis artikla

Darilni set Srečno!

Darilni komplet Srečno! vsebuje pšenične bilke, ki ga mnogi poimenujejo tudi božično žito. Je odlično darilo za vaše najbližje, prijatelje in znance, še posebej če jim želite podariti nekaj unikatnega, slovenskega in naravnega. Darilni komplet je poln simbolike, še vedno je namreč prisotna mislenost, da bo s setvijo mladega žita pred Božičem prihodnje leto letina bolj obilna. Je simbnol pomladi in življenja.

western-digital

Odlično, enostavno darilo

Set vsebuje vse, kar potrebujete za vzgojo žita. Prejmete okrasni lonček, mešanico zemlje z zelenimi kosmiči in semena božičnega žita. Tudi uporaba je popolnoma enostavna; v priložen lonček nasujte mešanico zemlje, semena enakomerno posadite in po vzklitvi postavite na sončno mesto. Zeleni kosmiči dodano zadržujejo vodo, ki jo žiro črpa po svojih potrebah.

western-digital

Božično žito

Božično žito zelo hitro vzklije v toplem substratu in je dekorativni okras doma. Sejemo ga v času zimskih praznikov kot simbol življenjske sile, ki obudi spomladi novo življenje iz otrple zemlje. Čeprav je običaj še poganski, pšenico najpogosteje sejemo ob godovih Sv. Barbare (4.12.), Marije brezmadežne (8.12.) in Sv. Lucije (13.12.). Vzniklo pšenico v dekorativnih posodicah postavimo k jaslicam, na mizo ali na okna. Zemljo enostavno pripravimo v treh korakih (pakiranje že vsebuje sadilno vrečo v katero nalijemo vodo). Zemlja je pripravljena za sejanje v nekaj minutah. Pakiranje vsebuje ravno prav substrata za povprečno gospodinjstvo. Semena kalijo hitreje kot v ostalih zemljah. Žito potrebuje 50% manj zalivanja, saj zemlja odlično zadržuje vlago, kar pa je še posebej pomembno v času, ko je zrak v stanovanjih izredno suh.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

V setu prejmete:

  • plastičen lonček,
  • mešanica zemlje u zelenimi kosmiči
  • semena božičnega žita

Opomba: barva lončka cink ali rdeča (izbira barve ni možna)


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta semen / gnojiva Seme
Vrsta rastline trava