Urbanscape darilni komplet Najboljša mama - bazilika

Urbanscape darilni komplet Najboljša mama - bazilika

Številka: 1047166
Kako pokazati mami, da vam nekaj pomeni? Kaj pokloniti, ko zmanjka idej? Bazilika, rastlina, ki simbolizira naklonjenost in ljubezen, poleg tega pa deluje še kot odlična začimba, bo prava izbira. Celoten opis
6,06 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1047166

Predstavitev

Samo ena je mama

Urbanscape darilni komplet je namenjen vsem, ki imate radi svojo mamo in bi ji radi sporočili, da je nekaj posebnega. Bazilika namreč simbolizira naklonjenost in ljubezen in bi naj imela tudi močne čarobne lastnosti. in naj bi zato odganjala slabe sile in uroke. Ime rastline izvira iz grške besede basilikon, ki pomeni kralj, kraljevski, verjetno zato, ker je iz nje moč pripraviti osvežilen kraljevski napitek, sirup ali olje. Z nekoliko truda in potrpežljivosti bo ta rastlina izvrstno uspevala tudi pozimi na balkonu ali okenski polici.

western-digital

Visoka sposobnost zadrževanja vode

Zeleni kosmiči Urbanscape iz vpojne kamene mineralne volne imajo visoko sposobnost zadrževanja in postopnega sproščanja vode. Rastlinam omogoča lažjo dostopnost do vode in hranil, izboljšajo strukturo zemlje ter pomagajo ščititi rastline pred stresom.


  • Darilni komplet vsebuje: plastični lonček, okrasni lonček, mešanico Urbanscape zelenih kosmičev in zemlje ter semena bazilike.
  • Dimenzije kompleta: 12 × 12 × 12 cm
western-digital