Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Fiskars mačeta WoodXpert XA23 (126005)

Fiskars mačeta WoodXpert XA23 (126005)

Številka: 660669
Univerzalna mačeta WoodXpert XA23 je namenjena sekanju velikih vej, manjšega drevja in grmičevja. Prav tako je primerna za lupljenje lubja s hlodovine ali pa za pripravo lesa za taborni ogenj. Celoten opis
80 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
od 94,06 €

Pri dobavitelju

3.5.2024 predviden osebni prevzem
 
7.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 660669

Predstavitev

Fiskars mačeta WoodXpert XA23 je namenjena sekanju velikih vej, manjšega drevja in grmičevja. Prav tako je primerna za lupljenje lubja s hlodovine ali pa za pripravo lesa za taborni ogenj. Na voljo je s plastičnim pokrovom, ki poveča varnost med prenašanjem in vožnjo.

Rezilo je izdelano iz posebnega ogljikovega jekla, ki ga je moč enostavno brusiti. Zaključni del rezila zmanjšuje trenje za 25% in ščiti rezilo pred korozijo. Ročaj je izdelan iz FibreComp materiala, ki je ojačan s steklenimi vlakni, zaradi česar je zelo močan, vzdržljiv in lahek, najn pa ne bodo vplivali vremenski pogoji. Oblikovan je tako, da absorbira vibracije in da je udoben za prijem. Poleg tega tudi preprečuje drsenje mačete iz rok.

Plastično ohišje za Fiskars sekiro in mačeto

Elegantno oblikovano ohišje za Fiskars sekiro ali mačeto dodatno ščiti rezilo pri prenašanju, shranjevanju ali med vožnjo. Ohišje ima nameščeno varnostno zaklepanje, ki se enostavno odpira in zapira. Ima pa tudi udoben ročaj za prenašanje in za obešanje.

Tehnične podrobnosti:

  • Tip mačete: univerzalna
  • Dolžina: 950 mm
  • Teža: 0,990 kg

Garancija: 10 let

tekst

tekst

tekst