WTB kolesarski sedež High Tail Pro, črn

Znamka: WTB Naša številka: 1180141

WTB kolesarski sedež High Tail Pro, črn

Kolesarski sedež, High Tail Pro, v črni barvi s posebej izdolbenim zadnjim delom sedeža. Izredno udoben in vitek sedež. Celoten opis

80.66

84,90 € Vključno z DDV
80,66 €
-4%

Naša številka: 1180141

Predstavitev

Opis artikla

Kolesarski sedež

Posebnost sedeža High Tail znamke WTB je »izdolben« zadnji del sedeža. Funkcija tega dela je povsem praktična in sicer, da kolesa ne »grizejo« več sedeža. Povedano drugače, pogosta težava pri DH in FR kolesih z 220 mm in več hoda je, da se kolesa ob celotnem hodu dotaknejo sedeža in ga s časoma poškodujejo. Zaobljena oblika na zadnjem delu sedeža preprečuje prav to. Sedež s svojo drzno obliko in težo posega v različne segmente kolesarstva od tekmovalnega XC, do Endura, DH in celo med udobnejše cestne sedeže. Oblika sedeža je izredno udobna in vitka, s svojimi 128 mm širine spada med ožje moške sedeže (dimenzije 128 × 255). Ker je sedež namenjen zahtevnejšim uporabnikom in tekmovalcem so temu primerni materiali; karbon, titan in za vrhnjo prevleko trpežna mikro vlakna.

XC kolesarje bo zagotovo navdušil daljši in širši sprednji del sedeža, ki je namenjen opori in udobju pri tehniki vzpona, ko kolesar med poganjanjem v strm klanec sedi pomaknjen na prednji del sedeža in s tem preprečuje dviganje prednjega kolesa.

Zgornji del sedeža je prevlečen s posebno odporno prevleko iz mikro vlaken, na zadnjem delu pa dodatno »narebren« kar preprečuje drsenje po sedežu.

Sedež je namenjen in prilagojen moškim medeničnim kostem ter ostalim, na tem delu, izpostavljenim organom. Sredinski del sedeža je zato močno spuščen na sredini – sedež ima sredinski kanal imenovan »love channel«. Ta lastnost ponuja udobje in varnost. Mehko zaobljeni robovi preprečujejo odrgnine. Teža 225 g High Tail Pro. Opcija Team 200 g ali Carbon 159 g.
western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Uporaba: enduro, all-mountain, cesta
  • Prevleka: mikro-najlonska vlakna
  • Podloga: DNA
  • Podpora: Flex-tune (srednja trdota)
  • Vodila: Cr-Mo
  • Velikost: 128 × 255 mm
  • Teža: 225 g

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Sedež da
Prevleka za sedež da
Namen športni
Teža 225 g
Barva črna