Selle SMP sedež 4bike Hybrid, črn

Ocena: 5 2 ocen Znamka: Selle SMP Naša številka: 726680

Selle SMP sedež 4bike Hybrid, črn

Sedež s povešenim nosom in konkavno obliko zadnjega dela se ponaša s širokim centralnim kanalom, ki izniči pritisk na organe, arterije in vene medeničnega dela. Celoten opis

70.63
5 2

70,63 € vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 726680

Število ocen: 1

Ocena: 5
  • Matjaž M., Kamna Gorica

Odličen

Predstavitev

Opis artikla

Hybrid je vsestranski sedež, ki se ne seseda. Izdelan je iz izjemno vzdržljivega materiala, oblika pa bo poskrbela za občutno bolj udobno in zdravo kolesarjenje. Najraje ga imajo gorski kolesarji, ki želijo poskrbeti za svoje zdravje.

Oblika SMP sedežev je plod večletnega raziskovanja o vplivu sedeža na kolesarjevo zdravje in sposobnosti. Vsi modeli SMP sedežev se ponašajo s povešenim nosom, ki zagotavlja udoben položaj med dolgimi vzponi in ekstremnimi downhill spusti.

Zadnji del sedeža je konkaven. Zasnova sedeža in položaj kolesarja omogoča, da se kolesar v klancih, ko frekvenca pedaliranje pade, ne nagiba naprej in nazaj.

Pomembna lastnost sedeža je centralni kanal, ki je izjemno širok. Namenjen je medeničnemu prostoru, njegova velikost pa blagodejno vpliva na kritična področja kolesarja s sedežem – na prostato, arterije in vene medeničnega prostora ter druge organe. Zahvaljujoč zasnovi centralnega kanala se izniči pritisk na omenjene organe in omogoči neprekinjen pretok krvi. Ta lastnost je pomembna predvsem za kolesarje, ki po daljših turah občutijo pritisk in bolečine v medeničnem predelu. S sedežem Hybrid so le-te preteklost.

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Barva črna