Selle Italia kolesarski sedež NET, črn s sivimi rožami

Znamka: Selle Italia Naša številka: 1081934

Selle Italia kolesarski sedež NET, črn s sivimi rožami

Vrhunski kolesarski sedež priznane blagovne znamke Selle Italia vas bo navdušil z inovativno in vzdržljivo izdelavo ter ugodno ceno. Celoten opis

28.45

29,95 €
28,45 €
-5%

Naša številka: 1081934

Predstavitev

Opis artikla

Kolekcija Selle NET

Kolesarski sedeži vrhunskega italijanskega proizvajalca kolesarske opreme Selle vas bodo prepričali s povsem novim konceptom sedežev.

Kolesarski sedež Selle Italia NET ima termoplastično ogrodje, ki se z obliko satovja prilagodi vsem stilom vožnje ter omogoča, da se medenični sedni kosti gibljeta neodvisno ena od druge. Mrežasta prevleka nudi odlično zračenje, zaradi česar bodo tudi daljše vožnje povsem udobne. Materiali nudijo tudi dodatno prednost, da so izjemno lahki – sedež tako tehta le 360 g. Za še prijetnejšo vožnjo so sedeži rahlo odišavljeni z nežnim vonjem sivke.

Vrhunski materiali, vrhunska kakovost

Dolgo življenjsko dobo izdelka omogoča struktura mrežastega polipropilena, ki je popolnoma vodoodporna, zato tudi slabši vremenski pogoji ne bodo ovira. Vlakna mrežaste prevleke iz polipropilen polimerov so izjemno obstojna, polipropilenska vmesna luknjasta struktura dolgo ohranja blaženje in elastičnost. V primerjavi z vakuumsko proizvedenimi sedeži z gelom je prevleka 50 % odpornejša na predrtje, poleg tega pa je celotna struktura sedeža praktično neuničljiva. Izdelek bo tako zdržal tudi bolj grobe terene, npr. uporabo v mestu ali vožnjo po brezpotju.

Sedež se ponaša tudi z ekološko izdelavo – vsi deli so robotsko spojeni skupaj, tako da pri proizvodnji niso bila uporabljena nobena strupena lepila ali druge okolju škodljive snovi. Poenostavljena proizvodnja, ki poteka v Italiji, opazno zmanjša izpuste CO2. Tudi po uporabi bo za sedež poskrbljeno, saj jih zelo enostavno razstavi in so 100 % reciklažni.

Tehnične podrobnosti:

  • Teža: 360 g
  • Barva: črna s sivimi rožami
  • Materiali: termoplastični
  • Vodoodpornost: da
  • Primerni za reciklažo: 100 %
  • Vonj: rahlo odišavljeni z nežnim vonjem sivke

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Sedež da
Teža 360 g
Barva črna/siva