Minetan Self Dark (Tanning Foam) Double Dark (Tanning Foam) 200 ml

Minetan Self Dark (Tanning Foam) Double Dark (Tanning Foam) 200 ml

Številka: 100037233664
Partnerska prodaja
S samoporjavitveno peno dobite zagorelo in sijočo kožo. Pena je primerna za vse tipe kože, še posebej, če hrepenite po temni rjavi barvi. Zagotavlja dolgotrajno in enakomerno porjavelost brez madežev. Kožo pušča močno hidrirano in dišečo s kokosom. Celoten opis
32,60 €
Vključno z DDV
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

5.8. - 6.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100037233664

Predstavitev

S samoporjavitveno peno dobite zagorelo in sijočo kožo. Pena je primerna za vse tipe kože, še posebej, če hrepenite po temni rjavi barvi. Zagotavlja dolgotrajno in enakomerno porjavelost brez madežev. Kožo pušča močno hidrirano in dišečo s kokosom.

Lastnosti:

  • daje koži zagoreli videz,
  • hidrati,
  • dolgotrajno
  • ne povzroča neželenih vonjav in oranžnih odtenkov,
  • za vse tipe kože,
  • 100% naravni veganski izdelek,
  • vsebuje 100% naravni DHA,
  • ne vsebuje parabenov.
Kako uporabljati:Nanesite na suho, čisto in luščeno kožo. Priporočamo piling 8–16 ur pred nanosom. Mini mally 24 ur pred nanosom kože ne brijte.

Za nanos izdelka uporabite samo predpisane rokavice. Bodite previdni pri nanašanju na kolena, komolce, gležnje zaradi neželene temne sence.

Usnjeni izdelek po 1–3 + urah operite z mlačno vodo glede na izbrano globino porjavelosti. Po nanosu si umijte roke.

Sami se odločite, kako temno rjave barve želite imeti. Sperite po eni uri za naravni zagoreli videz ali pustite delovati dlje (2–3 ure in več) za globlji in temnejši rezultat. Izdelek pršite 45 sekund z mlačno vodo. Ne uporabljajte mila ali pilinga. Po prhanju se bo vaš samoporjavitev razvil in zatemnil v naslednjih 24 urah. Po naslednjih 8–16 urah se redno tuširajte.

Priporočeni odmerek zdravila za nanašanje na celo telo je približno 40 ml. Z ustrezno nego bo rezultat trajal 5–10 dni.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.