Minetan Pena za samo-porjavitev z Workout Ready (Fitness Tan) 200 ml

Znamka: Minetan Naša številka: 100021254023

Partnerska prodaja

Minetan Pena za samo-porjavitev z Workout Ready (Fitness Tan) 200 ml

Vadbena pena za samoplast ima posebno sestavo, ki je odporna na znoj – narejena za vse aktivne ljudi. Omogoča odvajanje znoja iz telesa, ne pa samoplačniškega. Vsebuje kofein in guarano, ki spodbujata pretok krvi na problematičnih območjih in tako izboljšujeta rezultate vadbe. Celoten opis

31

42,30 € Vključno z DDV
31 €
-26%

Naša številka: 100021254023

Predstavitev

Opis artikla

Vadbena pena za samoplast ima posebno sestavo, ki je odporna na znoj – narejena za vse aktivne ljudi. Omogoča odvajanje znoja iz telesa, ne pa samoplačniškega. Vsebuje kofein in guarano, ki spodbujata pretok krvi na problematičnih območjih in tako izboljšujeta rezultate vadbe. Ne pustite, da vam znoj pokvari popoln ten in pustite, da se vaše popolne obline čim dlje izstopajo s peno Workout Ready, posebej oblikovano za aktivne osebe.

Značilnosti:

  • ne uniči porjavelosti,
  • odvaja znoj iz telesa,
  • Izboljšajte rezultate vadbe
  • hitro sušenje,
  • brez oranžnih tonov,
  • brez neželenih madežev in vonjav,
  • posebna dolgotrajna sestava,
  • primerno za vse tipe kože,
  • 100% naraven, brez parabena, primeren za vegane.
Kako uporabljati:

Nanesite na suho, čisto in olupljeno kožo. Piling priporočamo 8–16 ur pred nanosom. Pred nanosom kože ne strižite vsaj 24 ur.

Za nanos izdelka uporabite samo označene rokavice za uporabo. Bodite previdni pri nanašanju na kolena, komolce, gležnje zaradi nezaželenega temnega odtenka.

Izdelek umijte z mlačno vodo po 1–3 + urah, odvisno od izbrane globine porjavelosti. Po nanosu si umijte roke.

Sami določite, kako temno porjavelost želite imeti. Umijte se po uri zaradi naravnega porjavelega videza ali pustite, da deluje dlje (2–3 ure) za globlji in temnejši rezultat. Izdelek dušite z mlačno vodo 45 sekund. Ne uporabljajte mila ali pilinga. Po prhanju se bo vaš porjav v naslednjih 24 urah razvil in potemnil. Po naslednjih 8–16 urah se običajno tuširajte.

Priporočeni odmerek za dajanje celotnemu telesu je približno 40 ml. Pri pravilni negi rezultat traja 5–10 dni.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Konsistenca Pěny
Primerno za Unisex