Minetan (Intensely Hydrating Dark Bronzing Treatment) 200 ml

Minetan (Intensely Hydrating Dark Bronzing Treatment) 200 ml

Številka: 100019974969
Partnerska prodaja
Predstavljamo revolucijo v strojenju! Ultra hitre sestavine za samoplastitev začnejo delovati takoj ob stiku s kožo, dokler se ne stuširate. Rezultat je popoln temen ten brez oranžnih tonov. V samo eni uri lahko uživate v pričakovanih profesionalnih rezultatih. Celoten opis
43,30 €
Vključno z DDV
33,20 €
-23%
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

29.10. - 30.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100019974969

Predstavitev

Predstavljamo revolucijo v strojenju! Ultra hitre sestavine za samoplastitev začnejo delovati takoj ob stiku s kožo, dokler se ne stuširate. Rezultat je popoln temen ten brez oranžnih tonov. V samo eni uri lahko uživate v pričakovanih profesionalnih rezultatih. Poleg tega maroška pena za samoplastitev za zelo temno porjavelost uporablja moč arganovega olja za preprečevanje staranja kože in zunanjih škodljivih učinkov. Primeren je tudi za suho in zelo zrelo kožo!

Značilnosti:

  • izredno temen porjav,
  • hitro sušenje,
  • brez oranžnih tonov,
  • brez neželenih madežev in vonjav,
  • največja hidracija,
  • Intenziven rezultat po vsaki uporabi
  • primerno tudi za suho in zelo zrelo kožo,
  • 100% naraven, brez parabena, primeren za vegane.
Kako uporabljati:

Nanesite na suho, čisto in olupljeno kožo. Piling priporočamo 8–16 ur pred nanosom. Pred nanosom kože ne strižite vsaj 24 ur.

Za nanos izdelka uporabite samo označene rokavice za uporabo. Bodite previdni pri nanašanju na kolena, komolce, gležnje zaradi nezaželenega temnega odtenka.

Izdelek umijte z mlačno vodo po 1–3 + urah, odvisno od izbrane globine porjavelosti. Po nanosu si umijte roke.

Sami določite, kako temno porjavelost želite imeti. Umijte se po uri zaradi naravnega porjavelega videza ali pustite, da deluje dlje (2–3 ure) za globlji in temnejši rezultat. Izdelek dušite z mlačno vodo 45 sekund. Ne uporabljajte mila ali pilinga. Po prhanju se bo vaš porjav v naslednjih 24 urah razvil in potemnil. Po naslednjih 8–16 urah se običajno tuširajte.

Priporočeni odmerek za dajanje celotnemu telesu je približno 40 ml. Pri pravilni negi rezultat traja 5–10 dni.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.