Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Einhell bencinska kosilnica z akumulatorsko baterijo GE-PM 53 S HW-E Li (3404810)

Einhell bencinska kosilnica z akumulatorsko baterijo GE-PM 53 S HW-E Li (3404810)

Številka: 1126768
Einhell GE-PM 53 S HW-E Li je visoko kakovostna in zanesljiva bencinska kosilnica z akumulatorsko baterijo Power X-Charge. Priložena je 1,5 Ah baterija in polnilec. Celoten opis
519,85 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 1126768

Predstavitev

Odlična zmogljivost

Akumulatorska kosilnica GE-PM 53 S HW-E Li je idealno orodje za košnjo travnatih površin. Poganja jo 4-taktni motor z zračnim hlajenjem in Li-Ion 18 V baterija z dolgim delovanjem. Nastavljiv 3-stopenjski teleskopski ročaj se lahko prilagodi različnim uporabnikom in omogoča enostavno, prijetno uporabo. Ohišje je izdelano iz visoko kakovostne plastike, odporne na udarce. Ponaša se s širino košnje 53 cm. Za enostavno prilagoditev višine od 25 do 70 mm skrbi centralna, 6-stopenjska nastavitev višinskega reza.

Kosilnica je del družine Einhellovih orodij in pripomočkov, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu GE-PM 53 S HW-E Li sta priloženi Li-Ion 1,5 Ah baterija in polnilec.

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18 V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18 V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

Tehnične podrobnosti:

  • Motor 4-taktni, zračno hlajenje
  • Prostornina motorja: 173 cm³
  • Moč: 2,8 kW
  • Število vrtljajev: 2850 min−1
  • Prostornina rezervoarja: 1,6 l
  • Širina košnje: 53 cm
  • Višina košnje: 6-stopenjska, 25–70 mm, centralno
  • Prostornina košare: 80 l
  • Tip baterije: Li-Ion, 18 V, 1,5 Ah, Power X-Change
  • Premer sprednjih koles: 200 mm
  • Premer zadnjih koles: 280 mm

Garancija: 2 leti

Video predstavitev