BERKEL Električni rezalnik HOME LINE 200 Rdeč - NOV MODEL NA VOLJO

BERKEL Električni rezalnik HOME LINE 200 Rdeč - NOV MODEL NA VOLJO

Številka: 5018890
Partnerska prodaja
To je stari model ven iz proizvodnje, zamenjala ga je nova izboljšana verzija HOME LINE PLUS Povezava do izdelka: https://www.mimovrste.com/…100100268984 Celoten opis
549 €
Partner: MVD

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja MVD

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 5018890

Predstavitev

Home Line je revolucija v svetu električnih rezalnikov.. Home Line je vrhunec znanja iz ekipe inženirjev Berkel, funkcionalnih zahtev in visokih varnostnih standardov. Home Line je bil razvit iz profesionalne tehnologije Berkel rezalnikov. Zagotavlja nepremagljive zmogljivosti in varnostne stopnje: kromirana jeklena rezila s profesionalnim profilom zagotavljajo popolno rezanje, enotne in enakomerne rezine in zmanjšane količine odpadkov.

Odsotnost ostrih robov, povezanih s posebnimi značilnostmi (kot je prostor za zbiranje majhnih koščkov ostankov hrane in odprtine), zagotavlja, da je popolno čiščenje hitro in enostavno.

Izvirnost modelov Home Line leži v inovativnem oblikovanju: bistvene in zaokrožene linije opredeljujejo skoraj futuristične konture, povišane z nedvoumno Berkel rdečo barvo. Zasnovan tako, da je navdušujoč, očarljiv in predvsem biti „na očeh“, njegova izjemna kompaktna velikost uspešno koncentrira materiale in značilnosti za varnost in kakovosti, ki jih poznamo v profesionalnem svetu.