Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Einhell akumulatorska žaga za veje GE-GS 18 Li-Solo (3408220)

Einhell akumulatorska žaga za veje GE-GS 18 Li-Solo (3408220)

Številka: 1126755
Akumulatorska žaga Einhell GE-GS 18 Li je zmogljivo orodje, ki omogoča enostavno obrezovanje dreves in grmov. Uporaben pripomoček za delo na vrtu, saj ne zahteva električnega priključka. Dobava je brez baterije in polnilnika. Celoten opis
76,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 1126755

Predstavitev

Podaljšanje garancije 2+1

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta – popolnoma brezplačno!

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Power X-Change* registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

* Izdelki Einhell Power X-Change so označeni z nalepko z logotipom Power X-Change na embalaži.

Več si lahko preberete na Einhell uradni spletni strani.

Podaljšanje garancije Power X-Change 2+1

Olajšajte si delo na dvorišču

Einhell GE-GS 18 Li-Solo žaga za veje je zanesljiv pomočnik na vrtu. S svojim 150 mm dolgim rezilom je idealna za spoprijemanje z gostim vejevjem na drevesih ali grmovju, saj lahko prereže veje debeline do 90 mm. Žagin list se lahko zamenja hitro in enostavno, brez orodja, snemljiv ročaj pa omogoča lažje žaganje v vseh situacijah. Brezžična žaga je opremljena z visoko kakovostnim žaginim listom KWB „Made in Switzerland“. Baterija in polnilnik sta na voljo posebej.

Žaga je del družine Einhellovih orodij in pripomočkov, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu Einhell GE-LC 18 Li T Solo je samostojno orodje, brez baterije in polnilca.

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Dolžina rezila: 150 mm
  • Globina rezanja brez ročaja za veje: 90 mm
  • Globina rezanja brez ročaja za veje: 70 mm
  • Teža: 1,14 kg
  • Dobava je brez baterije in polnilnika

Garancija: 2 leti