Playgro mehka knjižica
9 €

Playgro mehka knjižica z držalom bo z barvitimi elementi pritegnila otrokovo pozornost, gumijasti del pa bo služil kot grizalo za pomoč med izraščanjem prvih zobkov.

Playgro žogica z ropotuljico
10,90 €

Playgro ropotulja – žogica je prava zabava pisanih barv, saj z zvokom in večnivojsko razgibano obliko malčka vzpodbuja k raziskovanju in razvoju motoričnih sposobnosti.

Playgro ropotuljica za zvijanje z grizali Click&Twist
8,10 €

Zadnji kos!

Grizalna ropotuljica za zvijanje je odlična za pomirjanje razbolelih dlesni v obdobju rasti zob, spodbuja pa tudi motorične spretnosti, saj se ob proizvajanju zanimivih zvokov zvija v vse smeri, zaradi česar se bo otrok zelo rad igral z njo.

Nuvita otroško grizalo, 4m+
6,49 €

Zadnji kos!

Dodatni 20 % popust s promo kodo NUVJAN20 velja do 31.1.2020 oz. do odprodaje zalog.
Grizalo v S-obliki je odlično za pomirjanje razdraženih in bolečih otroških dlesni v času rasti zob, poleg tega pa čisti ustno votlino in zobe, ko otrok začenja jesti mehko hrano. Posebno oblikovanje doseže tudi bolj oddaljene dele ustne votline.
Playgro 24 barvitih obročkov
7,99 € 7,50 €

Zadnji kos!

Playgro 24 barvnih obročkov za igro, opazovanje barv in masažo dlesni pri otrocih, starejših od 3 mesecev.

Nuk grizalo v obliki kroga (3 - 12 mesecev)-15%
6,49 € 5,50 €

Zadnji kos!

Dodatni 20 % popust s promo kodo NUKJAN20 velja do 31.1.2020 oz. do odprodaje zalog.
Hladen obroček je uporaben za dolgotrajno hlajenje brez tekočinskega polnila. Je klasični obroček s čvrsto obliko za intenzivno masažo.
Playgro super ropotuljica 181598
8,99 € 7,10 €

Ropotuljica, ki s svojimi barvami in zvokom pritegne otrokovo pozornost in pomaga pri razvoju otrokovih motoričnih sposobnosti.

Canpol babies plišasta igrača s podobo sove
11,26 € 10,50 €

Zadnji kos!

Plišasta vzgojno izobraževalna roza sova je namenjena najmlajšim otrokom. -Atraktivne oblike in intenzivne barve hitro pritegnejo otrokovo pozornost. Zvočni in gibljivi elementi pritegnejo otrokovo pozornost in ga uvedejo v svet barv in zvokov.