Vulli Žirafa Sophie z grizalom So pure vulli

Znamka: Vulli Naša številka: 100041122113

Partnerska prodaja

Vulli Žirafa Sophie z grizalom So pure vulli

Sophie je prva dojenčkova igrača iz kavčuka, ki spodbuja njegove čute in mu pomaga pri pomirjanju bolečih dlesni. V setu, ki je čudovito darilo za novorojenčka, sta klasična žirafa Sophie (višina: 18 cm) ter posebej oblikovano grizalo. Celoten opis

26.9

26,90 € Vključno z DDV

Naša številka: 100041122113

Predstavitev

Opis artikla

Žirafa Sophie s kontrastnimi barvami spodbuja razvoj vida, zvok, ki se oglasi pri stiskanju, koristi sluhu in razumevanju vzročno-posledične povezave, ker je narejena iz povsem naravnih materialov, pa je nadvse primerna tudi za grizenje v otroški dobi, ko začnejo rasti prvi zobki.

Grizalo ima različne teksture površine in je primerno za vsa obdobja izraščanja zobkov ter na najboljši način pomaga pri pomirjanju bolečih dlesni. Velikost grizala je idealna za dojenčkove roke, posebna krivulja na grizalu pa zagotavlja idealno prileganje dojenčkovim ustom.

Obroček je narejen iz 100% naravnega kavčuka (brez ftalatov), pridobljenega iz soka drevesa kavčukovca, iz fleksibilnih, obnovljivih materialov in netoksičnih barv, ki se uporabljajo v živilski industriji, kar pomeni, da je igrača varna in naravna. Igrača je primerna za dojenčke od rojstva naprej.

Izdelke žirafa Sophie so začeli izdelovati v Franciji že leta 1961, pri vsaki žirafici pa še danes več kot ducat elementov pri izdelavi opravijo ročno.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%