Gustav Bergstrind: Redroom
20 €

Zadnji kos!

Gustav Bergstrind krši tabu neizgovorljivega in postavlja vprašanja, ki si jih ne dovolimo postavljati.

Irene Begush: Skrivnost v haremu
12,99 €

Preeti Midelton, lepa trmoglavka, ki odrašča v Bombaju, že v rani mladosti pritegne temni pogled lepega vojaka plemiškega rodu.

A.B.Krooss: krOg (erotični roman)
17,90 €

Nenavadna erotična zgodba nas popelje po ekskluzivnih lokacijah širom sveta, celo v Slovenijo, kjer se življenje in strast zajemata z veliko žlico. In vse je, kot mora biti.

Aleš Šteger: Neverend
24 €

Poetičen in hkrati družbenokritičen roman o tem, kaj bi se nam utegnilo zgoditi, v kolikor se ne dogaja že danes.

Andrej Rezar: Vonj zatona
14 €

Dogajanje romana je v prvem delu pomaknjeno daleč v preteklost, v čas ko je živel ?tzi.

Benoît Duteurtre: Knjiga za odrasle
24,90 €

Benoît Duteurtre je francoski pisatelj, muzikolog in radijski voditelj, ki živi in dela v Parizu, vendar rad zahaja v vogeško hribovje, kjer ima svoje korenine, navdušuje pa ga tudi New York.

Bojan Grobovšek: Trst, Ljubljana, Dunaj in širni svet
28,90 €

reminiscence in razmišljanja

V najnovejši knjigi Trst, Ljubljana, Dunaj in širni svet je Bojan Grobovšek v eruditskem slogu povzel svoje razgibano življenje in skozi osebno perspektivo popisal mehanizme geopolitike, ki so vplivali na razvoj slovenske državnosti.

Boris Pejkovič: Drugačnost
10 €

Avtor knjigo posveča vsem, mladim in starim. Opozarja, da se svet spreminja, ljudje smo si med seboj različni, to različnost in drugačnost pa moramo sprejeti in spoštovati drug drugega.

Borut Golob: Pes je mrtev
24 €

Roman, ki se iz mrtvo hladne analize, s humornimi učinki, nenadoma prelevi v ljubezensko zgodbo.

Catherine Bybee: Njegova za vselej (broširana)
13,99 €

Gimnazijke 1. knjiga Življenje je do Melanie Barlett vse kaj drugega kot naklonjeno. Mlada mama si želi, da bi njeno življenje osvetlil vsaj en droben žarek sreče. Zahteva preveč?

Catherine Bybee: Srečna za vselej
13,99 €

Ne more se odločiti, ali bi ga vklenila ali poljubila. Pred nami je zgodba o tretji prijateljici iz River Benda. Uporniška Jo sledi očetovim stopinjam in postane šerifinja. Toda morda je čas, da si ustvari lastno pot …

Christina Dodd: Nadvse zaželena dama
15,99 €

Mogočni Sebastian Durant, vikont Whitfield, ima dober razlog, da sovraži družino Fairchild, zato se veseli priložnosti, ko se jim bo lahko maščeval.

Daniel Cole: Obešenec
15,99 €

Fawkes in Baxter, 2. del. Napeta detektivka izpod peresa avtorja svetovne uspešnice Lutka iz cunj, v kateri ne manjka umorov in pravega detektivskega raziskovanja.

David Menasche: Davidov seznam
22,90 €

Avtor je pri 34 letih zbolel. Diagnoza: rak na možganih, le še nekaj mesecev življenja. Terapije so mu pomagale, da je živel še šest let. Zdravil se je (ob terapijah) z delom, s pozitivno energijo in pozitivnim pristopom k življenju.

Dževad Karahasan: Seme smrti
24 €

Roman Seme smrti predstavlja prvi del trilogije O čem pripoveduje pepel (2015), ki jo poleg omenjenega sestavljata še romana Tolažba nočnega neba in Vonj po strahu.

Elena Pečarič: Invalidski Catch The Cash
15 €

Knjiga je namenjena splošni javnosti, saj gre za osveščanje glede korupcije področja, ki je zelo občutljivo z vidika javne obravnave-delovanje invalidskih organizacij. Predvsem pa govori tudi o oblikovalcih politike, predvsem socialne oz. NVO.

Elizabeth Lowell: Prepovedana
13,99 €

Srednjeveška trilogija, 2. knjiga

V Spornih deželah jo vsi kličejo Amber Nedotaknjena – nedolžna, zlatolasa lepotica beži pred dih jemajočo ljubeznijo, ki ji jo je napovedala prerokba.

Elizabeth Lowell: Uročena
14,99 €

Srednjeveška trilogija, 3. knjiga. Romantična in strastna zgodba, v kateri nastopata bojevnik Simon Zvesti in prelepa mladenka Ariane.

Erik Sancin: Dvigalo
29,99 €

Štiri tisoč let po tretji kataklizmi. Štiri tisoč let po uničenju sveta in skorajšnjem izginotju človeške vrste.

Evald Flisar: Zbiralec sanj
24,90 €

Najnovejši roman Evalda Flisarja med drugim tematizira vprašanja rekapitulacije posameznikovega življenja v poznih srednjih letih, razmišlja o zakonitostih poti, ki jo prehodi človek na poti svojega življenja in se ubada z vprašanji preteklosti in izvora, ki nujno pri vsakem privrejo na dan ob zazrtju nazaj v mladost.

Hannah Howell: Višavska usoda
13,99 €

Družina Murray, 1. knjiga. Pred bralcem je izjemna saga o bojih med klani, lojalnosti in prepovedani ljubezni.

Helen Pollard: Dvorišče vrtnic
13,99 €

Čudovita knjiga, idealna za poletno branje, ki vas bo s svojim humorjem in prijetnimi osebami popeljala na francosko podeželje.

Jaume Cabré: Sodnik
29 €

Sodnik (Senyoria, 1991) Jaumeja Cabréja je detektivsko napet roman, ki odpira vprašanja javnega prava in zasebne pravičnosti.

Jela Krečič: Knjiga drugih
27 €

Jela Krečič se po prvem, pri bralcih izjemno priljubljenem romanu Ni druge vrača s Knjigo drugih, ki prinaša zgodbe ljudi različnih generacij in provenienc (od najstnikov do upokojencev), ki živijo v Ljubljani.

Jill Shalvis: Srečno zaljubljena (broširana)
12,99 €

Lucky Harbor, 4. knjiga Pridna in ustrežljiva Mallory Quinn ima dovolj tega, da vsi od nje pričakujejo, da bo njen fant gospod Pravi. Ampak ona bi vsaj enkrat rada tvegala z gospodom Napačnim. In kdo bi lahko bil bolj napačen od Tya Garrisona?