Sherry Thomas: Ne pravi mož
19,90 € 6,99 €

Zadnji kos!

Zakon Lea Marsdena in Bryony Asquith ni trajal veliko dlje od medenih tednov. Da bi moški, ki je bil tako nadarjen, čeden in priljubljen v družbi, kot je bil Leo Marsden, do konca življenja živel s hladno in zgolj svojemu zdravniškemu poklicu predano ženo – to je bilo nemogoče.

Aksinja Kermanuer: In zmaj je pojedel sonce
22,99 € 21,38 €

Aksinija Kermauner v svojem novem potopisnem romanu najstnikom ne odpira le literarnega okna v druge dežele, temveč tudi v drugačnost in stisko glavnih junakov, s katero se še toliko teže soočajo v tujem svetu.

Evald Flisar: To nisem jaz
24,99 € 23,24 €

Avtobiografski (lego)roman To nisem jaz odlikujejo vse lastnosti avtorjeve potopisno-filozofske in romaneskno-avtobiografske proze, nima pa zanj značilne premočrtne fabule.

Janko M. Lozar: Vedrenje vedrine, mehka
29 € 26,97 €

Vedrenje vedrine, knjižni prvenec filozofa Janka Lozarja, izhaja iz uvida v nova razpoloženja evropskega človeka v našem, 21. stoletju.

Lucija Stepančič: V četrtek ob šestih
25 € 23,25 €

Roman V četrtek ob šestih prinaša zgodbo, ki bi lahko bila tragedija nekega zasebnega sveta. Katarina, falirana študentka ekonomije, se malo iz zdolgočasenosti, malo iz maščevanja bivšemu ljubimcu, malo pa iz strahu pred tem, da bi bila sama, spusti v razmerje z Davorjem, ki je, ne da bi za to vedel, HIV pozitiven ..

Moški, denar in čokolada Avtor: Menna Van Praag
13,90 €

  • Duhovni roman o razvadah, zablodah in strasteh sodobne ženske
  • Moški, denar in čokolada je čudovita zapeljiva zgodba o ljubezni, pogumu in razsvetljenju, ki razkriva, kaj dosežete, če v materialnem svetu odprete svoje srce duhovnim skrivnostim.
Sue Townsend: Izgubljeni dnevniki Jadrana Krta
18,90 € 16,86 €

1999–2001

Jadran je vstopil v zgodnja srednja leta in ima zdaj triintrideset let. Je oče dveh sinov: Glenna, ki se nikakor ne more spoprijateljiti s slovnico, in Viljema, ki kot svoj nedolžni prispevek k okrasitvi stene z baloni odnese v vrtec ¨pripomoček za velike razvnete fante" – kondom.