Miss Black Monroe: Ameriška perverzija, črna

Znamka: Naša številka: 783058

Miss Black Monroe: Ameriška perverzija, črna

Knjiga ni tradicionalna kriminalka, ampak je v kriminalno ozadje vpleteno razvijanje glavnega lika in iskanje njene identitete. Celoten opis

22.73

24,94 € Vključno z DDV
22,73 €

Naša številka: 783058

Predstavitev

Opis artikla

Knjiga ni tradicionalna kriminalka, ampak je v kriminalno ozadje vpleteno razvijanje glavnega lika in iskanje njene identitete. Skrivnost je na vsakem prelomu lista, kajti glavna junakinja, detektivka, ki raziskuje umore, nima imena, drugače kot z Madam si je nihče ne drzne ogovoriti, njen pomočnik ostaja večno Novinec in moška kontrola je enostavno poimenovana Gospod.

Glavni lik knjige z egoizmom poskuša obrniti tok dogajanja po svoji volji. S svojimi obrambnimi mehanizmi izziva različne psihološke reakcije pri ljudeh. Že samo dogajanje v New Yorku in neizmerna ljubezen, ki se čuti do tega mesta, pošilja bralcem energijo, ki jo je težko zavrniti.

Avtorica s svojim literarnim slogom zaznamuje skrivnost kriminalnega dejanja in pridih literature dvajsetega stoletja, ki ga postavi v današnji čas. Z izvirno razdeljenostjo knjige in samim razvojem romana avtorica izkazuje podporo drugačni in kreativni literaturi.

Knjiga je na voljo v beli in črni izdaji. V črni knjigi so bralcu ponujeni opisi New Yorka skozi oči glavnega lika, ki pripoveduje pozitiven konec knjige, poln upanja in novih začetkov.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: BM založništvo
  • Zvrst: Romani
  • Vezava: trda
  • Število strani: 260
  • Dimenzije: 16 × 24 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst romani
Vezanje trda
Leto izdaje 2015
ISBN 9789619382110
Število strani 260