Marie Force: Videl sem jo stati tam (broširana)

Marie Force: Videl sem jo stati tam (broširana)

Številka: 1394932
Zbirka Green Mountain, 3. knjiga V družini Abbott se zgodi nova ljubezen, ki jo glavna junaka skušata ohraniti zase. Celoten opis
14,99 €
Vključno z DDV
13,56 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

24.6. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1394932

Predstavitev

Marie Force: Videl sem jo stati tam

V družini z devetimi sorojenci je ohraniti novo ljubezen skrivnost skoraj nemogoče … Colton Abbott in Lucy Mulvaney se skrivata pred drugimi. Toda Coltonovi sorojenci takoj zaslutijo, da se nekaj dogaja, in počasi začnejo sestavljati koščke sestavljanke. 

Lucy pa se po drugi strani na vse kriplje trudi ohraniti skrivnost, saj gre vendar le za kratkotrajno afero, zato ne želi vpletati okolice, še najmanj pa tistih, ki so jima blizu. Svoje najboljše prijateljice Cameron, na primer, ki se je pred kratkim preselila v Vermont in si ustvarila dom z ljubeznijo svojega življenja, Willom, Coltonovim bratom.

Razpetost med New Yorkom in Vermontom in nenehna potovanja so naporni, zato se Lucy zelo veseli podaljšanega vikenda s Coltonom v Abbottovi družinski hiši ob jezeru v Burlingtonu. Bo njun vikend res samo njun ali bodo radovedni bratje začeli rovariti za njima? Še posebej, ker imata Will in Cameron ta konec tedna enake načrte.

Kaj se zgodi s skrivnostno romanco, ko ni več skrivnost? Izgubi privlačnost? Ali se lahko nekaj, kar je sprva mišljeno kot kratkotrajna zabava, spremeni v kaj resnega? 

Prelistajte prvih 20 strani knjige: Videl sem jo stati tam.pdf 


Lastnosti

Jezik slovenski
Založnik Hiša knjig
Zvrst ženski in ljubezenski roman
Vezava mehka
Število strani 544 strani
Dimenzije 12,5 × 19 cm