K.A.Tucker: Privlačna Rain

K.A.Tucker: Privlačna Rain

Številka: 1295493
Bistro, seksi, napeto branje… Najboljši roman K. A. Tucker doslej! Celoten opis
14,99 €
Vključno z DDV
13,58 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1295493

Predstavitev

K.A.Tucker: Privlačna Rain

Luke Boone ne ve natančno, s čim se ukvarja njegov stric Rust. Ve pa, da si sam želi avtomobile, denar in ženske. In vse kaže, da bo končno to vse tudi dobil. Ko mu stric odškrne vrata v nekoliko drugačen posel, Luke stopi v svet, v katerem se mu ponuja na tone priložnosti in denarja. Posel ni ravno legalen, vendar si Luke ne dela skrbi zastran tega. Še zlasti zato, ker se znajde za volanom porscheja 911 in v središču pozornosti privlačne Rain.

Clara Bertelli je na vrhuncu kariere – stara je 26 let in je ena izmed najuspešnejših tajnih agentk v Washingtonu. Pravkar so ji dodelili primer, ki bi jo lahko izstrelil v karierne višave, o katerih lahko vsak kriminalist samo sanja. Razkrinkala naj bi namreč eno izmed najbolj razvpitih kriminalnih mrež za krajo avtomobilov na zahodni obali. Zaradi tega se mora skriti pod skrbno ustvarjeno krinko kot Rain Martines. Njena tarča? 24-letni nečak glavnega akterja, za katerega se zdi, da je že zakorakal po stričevih stopinjah.

Clara zdrsne v udobje bajno bogatega življenja in v objem svoje zelo privlačne in očarljive tarče. Kaj kmalu se meja med dobrim in zlim začne megliti. Ali bo ohranila zdrav razum? Si to sploh še želi?

»Zabavna, lahkotna in super seksi ljubezenska zgodba, ki ponuja najboljše od nasprotij, ki se privlačijo. Pisanje K. A. Tuckerjeve je privlačno, duhovito in navdušujoče, kot so njeni junaki.«– Jay Crownover

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Hiša knjig
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 512
  • Prevajalec: Irma Kukovič
  • Leto izdaje: 2018
  • Dimenzije: 12,5×19 cm