Jo Nesbo: Fantom

Znamka: Naša številka: 852008

Jo Nesbo: Fantom

Nova mojstrovina pisca najboljših kriminalk na svetu! V svetu je bilo iz serije o Harryju Holeu prodanih že 23 milijonov kriminalk. Celoten opis

15.73

17,99 € Vključno z DDV
15,73 €

Naša številka: 852008

Predstavitev

Opis artikla

UMOR JE BIL RAZREŠEN. TODA ALI JE PRAVICI ZADOŠČENO? Harry Hole se je vrnil v Oslo. Dolgo ga ni bilo, toda duhov, ki ga preganjajo, se ne more znebiti. Primer, ki ga je pripeljal nazaj, je že zaključen. Ni prostora za dvom: mladega džankija je ustrelil njegov prijatelj, tudi sam odvisnik.

POLICIJA GA NOČE NAZAJ … Ko Harry ne dobi dovoljenja, da bi obnovil preiskavo, se mora znajti sam. V zakulisju pošastno spokojnega mesta odkrije sled nasilja in skrivnostna izginotja, za katera se zdi, da jih policija ni opazila. Harry na vsakem koraku naleti na zaroto molka.

ZLOČINCI GA NOČEJO NAZAJ … Harry ni edini, ki se zanima za primer. Od trenutka, ko stopi z letala, nekdo opazuje vsak njegov korak in mu povsod sledi.

NEKDO GA HOČE UTIŠATI.

O AVTORJU:

Jo Nesbo je poznan kot eden najboljših piscev kriminalk na svetu. Njegovi romani z glavnim junakom detektivom Harryjem Holom so dosegli uspeh tako v njegovi rodni Norveški kot tudi drugod po svetu, navdušili so kritike, knjigarnarje in bralce. Njegove knjige so prevedene v štirideset jezikov, pogostokrat nagrajene ter redno na lestvicah najbolje prodajanih knjig. Kritiki izpostavljajo, da je Nesbu uspelo s svojimi nenavadnimi pristopi in ambicijami, psihološkim vpogledom in poglobljenim poznavanjem sodobnega življenja in globaliziranega sveta vnesti nove dimenzije v sodobni kriminalni roman.

ODZIVI MEDIJEV:

»Jo Nesbo je moj novi najljubši pisatelj trilerjev, Harry Hole pa moj novi junak«. – Michael Connelly

„Nesbove pripovedniške sposobnosti do neprekosljive.“ – USA TODAY

„Za Joja Nesba pravijo, da je novi Stieg Larsson. Pa ni. Veliko boljši je.“ – Irena Štaudohar, SOBOTNA PRILOGA

Lastnosti knjige:

  • Original naslov: Phantom
  • Jezik: slovenšcina
  • Prevajalec: Marija Lihtenvalner
  • Založnik: Didakta
  • Zvrst: roman
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 550
  • Dimenzije: 13,0 × 20 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst romani
Založnik Didakta
Vezanje mehka
Leto izdaje 2015
ISBN 9789612614027
Število strani 550