Jennifer Laam: Izgubljeni čas ljubezni in snega (broširana)

Znamka: Naša številka: 1216801

Jennifer Laam: Izgubljeni čas ljubezni in snega (broširana)

Ljubezenska zgodba, ki jo je napisalo življenje enega največjih romantičnih avtorjev – Aleksandra Sergejeviča Puškina. Celoten opis

12.99

12,99 € vključno z DDV

Naša številka: 1216801

Predstavitev

Opis artikla

Natalija Gončarova je bila že pri rosnih šestnajstih letih osupljivo lepa in intelektualno razvita ženska. Na svojem prvem javnem plesu v času božiča leta 1828 je pritegnila pozornost najslavnejšega ruskega uporniškega pesnika.

Natalijo je v hipu očarala njegova energija in veselje do življenja, še hitreje pa jo je v vrtinec povleklo njegovo dvorjenje, in tako se je kmalu znašla v zakonu s strastnim pesnikom, ki je bil nagnjen k še silovitejšim izbruhom ljubosumja. Kaj kmalu so zlobni jeziki in obrekovanja na dvoru ruskega carja prisilili Aleksandra, da brani svojo, pa tudi Natalijino čast v dvoboju, za katerega vemo, da se je zanj tragično končal.

Jennifer Laam v svojem osupljivem romanu ‚Izgubljeni čas ljubezni in snega‘ pomaga Nataliji predstaviti njeno plat te ljubezenske zgodbe, ki pod spretnim avtoričinim peresom zaživi pred bralcem – prepričljivo upodobi njen notranji boj, da bi zase in za moža ustvarila izpolnjeno življenje, kljub nevarnim in zlobnim intrigam glamuroznega dvora.

»Pretresljiva zgodba, v kateri je odlično predstavljena Puškinova žena Natalija. Zelo rahločuten in spretno napisan roman … ki vas bo gotovo očaral.« – Hazel Gaynor

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Hiša knjig
  • Zvrst: romani
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 400
  • Dimenzije: 12,5 × 19 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst romani
Vezanje mehka
Leto izdaje 2018
ISBN 9789617035384
Število strani 400