Jakob Galičič: Iris, naš sonček

Znamka: Naša številka: 904309

Jakob Galičič: Iris, naš sonček

Kadar se je dobro počutila, je bila Iris polna življenja. Celoten opis

14.9

14,90 € vključno z DDV

Naša številka: 904309

Predstavitev

Opis artikla

Kadar se je dobro počutila, je bila Iris polna življenja. Polna idej, kaj vse bi rada počela. Da jo k temu vzpodbuja uka žejna goljufiva kača, je rada dejala, saj so se v šoli učili o Prešernu. Močno ji je bila pri srcu tudi glasba Korada in Brendija. Najbolj zdrava, srečna in vesela pa je bila Iris na morju, kamor smo se prav zaradi nje redno vračali.

Več kot deset let je morje dajalo moč naši deklici, da je lažje kljubovala svojim zdravstvenim težavam. Nato pa se je v kratkem času vse spremenilo. Najprej je zbolel njen dobri prijatelj Drago. To, da je za vedno zaspal. je Iris zelo prizadelo, **kar se je odrazilo tudi na njenem zdravju. Nekaj mesecev kasneje je izgubila še drugega prijatelja Džeka, ki ji je bil po **Dragovi smrti v veliko tolažbo..

Po tej nesreči je bila najraje sama, zdravje pa se ji je slabšalo. Ko je izvedela še za smrt njenega priljubljenega pevca Brendija, se je Iris nabralo preveč. Le nekaj dni pred njenim odhodom v Ljubljano, na kardiološki oddelek, od koder se ni več vrnila, je rekla, da je vse izgubila. Da se ji tudi uka žejna goljufiva kača nič več ne oglasi.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenščina
  • Založnik: Samozaložba
  • Vezava: mehka
  • Dimenzije: 16 × 22,5 cm
  • Število strani: 129

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst romani
Založnik Avrora As
Vezanje mehka
Leto izdaje 2016
ISBN 9789612836221
Število strani 129